ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προγνωστικά από προκριματικά και Ευρωλίγκα

Απόψε ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ήδη γνωρίζουμε τις περισσότερες ομάδες που θα συμμετέχουν σ’ αυτό. Δράση και στην Ευρωλίγκα, με διπλή αγωνιστική η οποία ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Με χαμηλό σκορ η Γερμανία

Εχασε τις λίγες ελπίδες της να διεκδικήσει απευθείας πρόκριση στο Euro η Βόρεια Ιρλανδία, όμως σε ένα ακόμα ματς στον 3ο όμιλο ήταν ανταγωνιστική, κρατώντας στο 0-0 την Ολλανδία. Οι Βρετανοί, μάλιστα, είχαν και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς, με χαμένο πέναλτι στο α’ ημίχρονο. Περιμένουμε ακόμα μία μαχητική εμφάνιση, στο δύσκολο τεστ με τη Γερμανία, στη Φρανκφούρτη. Οι Γερμανοί θέλουν τη νίκη, για να κρατήσουν την 1η θέση, η λογική λέει ότι θα την πάρουν, αλλά δύσκολα το σκορ θα ξεφύγει, όπως συνέβη με τις ασθενέστερες Εσθονία (8-0) και Λευκορωσία (4-0). Ο άσος συνδυαστικά με Under 3,5 δίνεται στο ελκυστικό 2.09 στις στοιχηματικές εταιρίες με εφαρμογή.

Πολύ καλή η τωρινή έκδοση της Πολωνίας, καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και το ματς στο Ισραήλ, τη στιγμή που οι (αποκλεισμένοι) Σλοβένοι χρειάστηκαν ένα αυτογκόλ για να κάμψουν με 1-0 την αντίσταση της αδύναμης Λετονίας. Παρότι οι Πολωνοί έχουν ήδη προκριθεί, λογικά θα κυνηγήσουν μία νέα νίκη μπροστά στο κοινό τους, έστω κι αν πλέον δεν έχουν ρεαλιστικές ελπίδες να τοποθετηθούν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης. Ο Λεβαντόφσκι βρήκε δίχτυα μόνο στο ένα από τα 5 τελευταία του ματς με το εθνόσημο, ίσως λοιπόν να επίκειται... ξεμπούκωμα. Επιλογή μας 1+Over 1,5 στο γενναιόδωρο 2.08 στα προγνωστικά Euro 2020.

Προβάδισμα η Αλμπα

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη απόψε, με τις δύο ελληνικές ομάδες να έχουν εκτός έδρας αποστολές απέναντι σε Ζαλγκίρις και Μπάγερν αντίστοιχα. Η επιλογή μας όμως έρχεται από το Αλμπα – Ερυθρός Αστέρας των 21:00. Από τη σπουδαιότερη εμφάνιση της σεζόν έρχονται οι Βερολινέζοι, που πέρασαν από το ΟΑΚΑ την Πέμπτη χάρη στο συνηθισμένο «τρελό» στυλ τους. Αυτό θα επιχειρήσουν να επιβάλουν ξανά, με τρέξιμο στον αιφνιδιασμό αλλά και πολλά τρίποντα. Είναι κλασική περίπτωση ομάδας ψυχολογίας, και αν τα πρώτα σουτ βρουν στόχο, αναμένεται να κάνουν… πάρτι από την περιφέρεια. Την ίδια στιγμή οι Σέρβοι έχουν αρκετά εσωτερικά προβλήματα και κάποιοι παίκτες είναι με το… ενάμιση πόδι στην έξοδο. Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ 5,5 πόντων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣΤαινία: Το Πάθος της Ζαν Ντ' ΑρκΠού? Θέατρο Λιθογραφείον - Μαιζώνος 172Β / Πάτρα - τηλ. 2610 328394Πότε? Τετάρτη 24 Απριλίου 2024Ώρα: 21:30Διοργάνωση: γυμνός οφ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου που οργανώνει κάθε χρόνο το Πολύεδρο, αρχίζει αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου και θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη 24 Απριλίου στο χώρο του, . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν ένα καθαρό, φρέσκο και λαμπερό δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι η πρόσληψη των κατάλληλων βιταμινών και μετάλλων στη διατροφή είναι ένας από τους καλύτε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πασχαλινή έξοδο με τις τιμές της βενζίνης να βρίσκονται στο ζενίθ θα κάνουν οι εκδρομείς φέτος. Ένας από τους λόγους που οι τιμές των καυσίμων έχουν πάρει την ανιούσα και ακόμα δεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search