ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Eurocup: Ο Προμηθέας άλωσε την Ratiopharm Arena

 Ο Προμηθέας επέστρεψε στις νίκες στο Eurocup, επικρατώντας... δια πυρός και σιδήρου της γερμανικής Ουλμ του Λάκα Λάκοβιτς στην Ratiopharm Arena με 70-67.

Έπειτα από το διπλό της πρεμιέρας στην έδρα της Μακάμπι Ρισόν, οι Πατρινοί έκαναν το 2/2 μακριά από το «Τόφαλος». Στον αντίποδα αυτή ήταν η τρίτη ήττα που γνωρίζει η Ουλμ σε ισάριθμα παιχνίδια της στο φετινό Eurocup. Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν στο φινάλε και να πετύχουν πέντε αναπάντητους πόντους στο τελευταίο λεπτό, για να πάρουν τη νίκη. Ο Προμηθέας έφερε το ματς στα μέτρα του κι ακόμα κι όταν η Ουλμ έβρισκε ρυθμό, γρήγορα ισορροπούσε την κατάσταση, παρότι ουσιαστικά μόνο… δύο παίκτες έκαναν την πολλή δουλειά, δεδομένου πως ο Κασελάκης έκανε ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια και ολοκλήρωσε το ματς χωρίς πόντο. Κορυφαίος των Αχαιών με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο Χολ, ο οποίος μάλιστα σημείωσε το καθοριστικό καλάθι 14 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν ο Λίποβι και ο Έλις, με τον πρώτο να μετράει 13 πόντους και τον δεύτερο 14 καθώς και οκτώ ριμπάουντ.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια (22/10, 19:30), ενώ η Ουλμ δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Μονακό (23/10, 19:45).

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 34-38, 53-50, 67-70.

ΟΥΛΜ: Χέις 8 (1 τρίποντο, 6 λάθη), Ντράγκιτς 17 (4/9 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 3/4 βολές), Γκέντερ 3 (1), Φίλιπς, Τζέρετ 14 (11 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Ομπστ 4, Χάινριχς 10 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Χέκμαν 2, Σίλινγκ, Γουίλις 9 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Χολ 16 (2/4 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 6/6 βολές, 4 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1 κλέψιμο), Μπαμπ 5 (0/9 τρίποντα), Λίποβι 11 (3/6 τρίποντα), Αγραβάνης 9 (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Λόουερι, Κασελάκης (0/6 δίποντα, 0/1 τρίποντο), Κατσίβελης 2, Φίλερ 6 (2), Μπόγρης 5, Έλις 14 (5/7 δίποντα, 4/6 βολές, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκλονιστική ήταν, για μια ακόμη φορά, η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, στην ομιλία της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, στον απόηχο του Πατρινού Καρναβαλιού: Μετά το ξεφάντωμα, ώρα για αναστοχασμό κ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου, έκανε μια ιδιαίτερη ανάλυση, εν είδει σχολίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την τακτική της ΝΔ και τα πολιτικά αντ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει ως βασική επιλογή στην δεξιά πλευρά της άμυνας τον Ροντινέι, έχει κλείσει ήδη για το καλοκαίρι τον Πορτογάλο Κοστίνια από τη Ρίο Άβε, αλλά στην Βραζιλία τον συνδέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα στην συμβολή των οδών Ηλείας και Γερμανού στην Πάτρα, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική και αστυνομία. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:  Η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού, του Καρναβαλιού τηςΕλλάδας, έφθασε στο τέλος της.Όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία και ειδικά το τελευταίοτριήμερο, κατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η περιφερειακή παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα,θέτει τρία σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλοακ
Image
Image

Search