ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ακαδημία των Σπορ: Πραγματοποιήθηκε το πρώτο οικογενειακό διπλό

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Κουκούλι ο  πρώτος ‘’ οικογενειακός αγώνας ‘’ για την ανδρική  ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ.

Μετά το τέλος του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας το παιχνίδι ήταν αναγκαίο και ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος διαπίστωσε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών που πρόκειται να συμμετάσχουν.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Στους κίτρινους αγωνίστηκαν οι Κωνσταντινίδης,  Κοτοπούλης, Τριανταφύλλου, Μπισκανάκης, Χ. Παπαγιαννόπουλος, Μαρκάτος, Μπεκιάρης, Σκαρλάτος, Τσάμης, Τόμοβιτς, ενώ στους μαύρους αγωνίστηκαν οι Γεωργίου, Παναγιωταρόπουλος, Βύρλος, Κολλύρης, Στραβομύτης, Τόμσον, Διαμαντόπουλος, Παντός, Παπαλέξης και Κωσταντάκης.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ προγραμματίζονται και άλλοι φιλικοί αγώνες εντός και εκτός Πατρών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η αναβάθμιση του ποδηλατόδρομου της Πάτρας σε αυτοκινητόδρομο, αλλά χαμηλών ταχυτήτων. Κανονικά θα έπρεπε σε παραβάσεις αυτού του . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Περιφέ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Φραν Ναβάρο θα γίνει πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η σύντροφός του, Ναταλί Αλφάρο, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι, από ό,τι βλέπουμε από τις κοινές τους . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πιο επιτυχημένη επιχείρηση του Λουίς Σουάρες θα προσγειωθεί σύντομα στη Μαδρίτη. Η αλυσίδα εστιατορίων "Chalito" θα επεκταθεί στην ισπανική πρωτεύουσα με το άνοιγμα έως και δέκα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει αύριο Μ. Παρασκευή, στην Περιφορά Επιταφίων του Δήμου Πατρέων: -Στο Β’  Δημοτικό Κοιμητήριο στις 4.30 μ.μ., θα παραστεί ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς.   -Στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν Παιδιά μου εὐλογημέν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή διατ
Image
Image

Search