ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θρήνος στον αθλητισμό - Απεβίωσε στα 38 του ο Γιάννης Χασιώτης

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών ο πρόεδρος της Βέροιας 2017, Γιάννης Χασιώτης, που εκτός από επικεφαλής του συλλόγου υπήρξε επίσης ιδρυτής και χρηματοδότης του.

Ο εκλιπών έχασε τη μάχη για τη ζωή ύστερα από μια εβδομάδα νοσηλείας κι αφού είχε διαγνωστεί με Covid-19.

Μόλις στα τέσσερα χρόνια παρουσίας της, η ομάδα της Βέροιας 2017 κατάφερε να παίξει στην Ευρώπη, έχοντας νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της, να πάρει μέρος σε έναν τελικό Κυπέλλου, ενώ πρόσφατα εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό της Α1 Γυναικών.

Ο Γιάννης Χασιώτης αφήνει πίσω τη σύζυγό του Βέφα και τον μόλις ενός έτους γιό του Γιώργο.

Η Ομοσπονδία (ΟΧΕ), ως ελάχιστο φόρο τιμής αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στα σημερινά παιχνίδια της Handball Premier, καθώς και στα επερχόμενα παιχνίδια της Α1 Γυναικών, έως και τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ- Βέροια 2017.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την περίοδο 19 έως 22 Μαρτίου, θα καταβληθούν 90.223.745 ευρώ σε 96.786 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο καύσωνας που πλήττει τη Λατινική Αμερική από τις αρχές του έτους έφτασε σε επίπεδα-ρεκόρ αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας η αισθητή θερμοκρασία . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μπαράζ εκρήξεων παρατηρούνται για τρίτη μέρα στο ηφαίστειο της χερσονήσου Ρέικιανες, που εξερράγη για τέταρτη φορά από τον Δεκέμβριο, ωστόσο οι αρχές της Ισλανδίας διαβεβαιώνουν ότ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αντί παραιτήσεως, η κα Κεραμέως πραγματοποιεί κομματικές φιέστες στο εξωτερικό», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και παράλληλα ζητά τη διερεύνηση του «σκανδάλου των διαρρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων Καρναβαλιστών από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να επισκεφθεί το Καραμανδάνειο, το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της ΝΔ Ελλάδας, του οποίου
Image
Image

Search