ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League 1: Στο τραπέζι η μερική επιστροφή του κόσμου

Στο υπαρκτό σενάριο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα από τη νέα σεζόν αναφέρθηκε ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής των πρωταθλημάτων της Super League 1 και 2, Ξενοφώντας Ρούσσης.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως υπάρχουν συζητήσεις για την επιστροφή του κόσμου σε ποσοστό 20%, αφορώντας προσωρινά μόνο τους εμβολιασμένους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis»:

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τη Super League: «Παρ’ ότι στην αρχή υπήρξε μια τεράστια πίεση για κάτι πολύ καινούριο στον χώρο, ανταποκρίθηκαν άπαντες πολύ σωστά. Στη Super League 1 και στη Super League 2 είχαμε μια πολύ καλή ανταπόκριση και είμαστε ευχαριστημένοι για την πορεία».

Αν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία για τα κρούσματα στις δύο κατηγορίες: «Δεν τα έχουμε ολοκληρώσει. Τα τακτοποιούμε. Σε μια εβδομάδα θα τα έχουμε επακριβώς».

Αν θα άλλαζε κάτι στο υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόστηκε ενόψει της νέας χρονιάς: «Επειδή ήταν ένα επιτυχημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, θα σκεφτόμουν πολλές φορές να το αλλάξω. Καλό είναι να πάει με το ίδιο η νέα χρονιά. Είχε μεγάλη επιτυχία στα φουλ στάδια της λοίμωξης του κορωνοϊού».

Για τη σκέψη των λοιμοξιολόγων να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με την παρουσία μόνο εμβολιασμένων φιλάθλων: «Συζητείται αυτό. Δεν είναι κάτι το κακό όμως. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες σκέψεις όσον αφορά στα εμβόλια. Πιστεύω ότι θα είναι καλό και για τους θεατές και για το άθλημα. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα στους εμβολιασμένους. Αρχικά συζητάμε μάλλον για το 20% της χωρητικότητας των γηπέδων. Ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση. Είναι μια σκέψη που υπάρχει για το 20%. Είναι το κατώτερο όριο το 20%. Καλό θα ήταν να μπορούσαν να περάσουν τεστ οι θεατές των αγώνων, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα οι σακούλες με μπάζα που είναι τοποθετημένες σε πολλά κεντρικά σημεία της Αχαικής πρωτεύουσας και κυρίως στις οδούς Κορίνθου, Γούναρη και κανακάρη, προ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
Image
Image

Search