ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Aίολος Αγυιάς: «Επιστροφή στον Αθλητισμό, επιστροφή στην εκπαίδευση»

Επιστροφή στον αθλητισμό, επιστροφή και στη διασκέδαση παρέα με τον Αίολο Αγυιάς και το Sport Camp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Three Action», κάτω από συνθήκες απόλυτης υγειονομικής ασφάλειας και με την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων της γγΑ. Το καμπ αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 8 ετών και θα πραγματοποιηθεί σε 6 περιόδους ως εξής:

 

 

Το καμπ αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 8 ετών και θα πραγματοποιηθεί σε 11 περιόδους ως εξής:

Α΄ περίοδος: 28/6-2/7

Β΄ περίοδος: 5-9/7

Γ΄ περίοδος: 12-16/7

Δ΄ περίοδος: 19-23/7

Ε΄ περίοδος: 26-30/7

ΣΤ΄ περίοδος: 2-6/8

Z΄ περίοδος: 9-13/8

Η΄ περίοδος: 16-20/8

Θ΄ περίοδος: 23-27/8

Ι΄ περίοδος: 28/8-3/9

ΙΑ΄ περίοδος: 6-10/9

 

 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, χάντμπολ, κολύμβηση, σκουός, μουσικοκινητική, θεατρικό παιχνίδι, τοξοβολία, μπάντμιντον, μπόουλινγκ, πρόγραμμα «Πέντε Ολυμπιακοί Κύκλοι», παιχνίδια σκυταλοδρομίας-κινητικών δεξιοτήτων, σύγχρονο χορό, επιτραπέζια παιχνίδια, κ.ά.

 

Όλα τα παιδιά θα παραλάβουν αναμνηστικό μπλουζάκι, ενώ θα μοιράζονται καθημερινά δεκατιανό μικρογεύμα, χυμούς, φρούτο και νερό. Παράλληλα, παρέχονται εκπτώσεις για αδέρφια και για συμμετοχή σε πάνω από δυο περιόδους.

 

Πληροφορίες-εγγραφές στο τηλέφωνο 2610-454.585, στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., καθώς επίσης και στις εγκαταστάσεις του «Three Action» στην Αγυιά.

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή “Πρώτη Λέξη”. Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία περιέγραψε, μεταξύ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση για την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία έκανε, μεταξύ άλλων, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την έξοδό του από την προεσευχή της Παρασκε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 (ΑΔΑ 6ΨΝΝΟΚΩΞ-ΡΣΘ)
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευμα με ωράριο Υπηρεσί
Image
Image

Search