ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζαγοράκης: «Σημείο τομής οι εκλογές»

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2004 Εθνικής ομάδας χαρακτήρισε «σημείο τομής» τις εκλογές της 27ης Μαρτίου, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για να αλλάξει επί τα βελτίω το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το μήνυμα του Ζαγοράκη: 

«Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 27ης Μαρτίου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους των ποδοσφαιρικών Ενώσεων σε όλη την Ελλάδα που στο πρόσωπό μου βλέπουν την ευκαιρία για μια νέα αρχή και στηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Η εμπιστοσύνη και η στήριξή τους με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για το δύσκολο έργο που προτίθεμαι να αναλάβω. Ελπίζω πως όλοι μαζί, ξεκινώντας από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, θα εργαστούμε σκληρά για να φέρουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στη θέση που ονειρευόμαστε.

Οι εκλογές θα αποτελέσουν σημείο τομής για το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος και πρέπει να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται για να αλλάξουμε και να αφήσουμε στην άκρη όλα όσα μας χώριζαν μέχρι χτες».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελλείψεις παρουσιάζονται ακόμη και στα φάρμακα της εποχής, που δεν είναι άλλα από τα αλλεργιογόνα είτε σε χάπια, είτε σε αλοιφές, με όσους νοσούν να ψάχνουν την θεραπεία τους από φ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
Image
Image

Search