ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Η λειτουργία του Παμπελοποννησιακού σταδίου εν μέσω πανδημίας

Στo πλαίσιo των μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και με βάση τις τελευταίες διευκρινιστικές οδηγίες εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από 11 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00καθώς και στο πλαίσιο λήψης έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του COVID-19 στις κόκκινες περιοχές στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Αχαΐα, ΦΕΚ 454/Β΄/05-2-2021, συνεχίζεται η αναστολή της πλήρους λειτουργίας και χρήσης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Κατόπιν αυτούκαι λαμβάνοντας περαιτέρω υπ’ όψιν τις περιορισμένες δυνατότητες του Δήμου για διάθεση επιπλέον προσωπικού καθαριότητας, παρέχεται στους δύο ανεξάρτητους ανοιχτούς χώρους και μόνον σε αυτούς, Κεντρικό και Βοηθητικό Γήπεδο, η δυνατότητα άθλησης σε αθλητές και αθλούμενους σε 2 Πρωινές Ζώνες Άθλησης και 2 Απογευματινές, με ημίωρο κενό μεταξύ των ζωνών για απολύμανση ως εξής:

Το Πρωί

1η πρωινή ζώνη άθλησης 9:00-10:30

2η πρωινή ζώνη άθλησης 11:00-12:30

Το απόγευμα

1η απογευματινή ζώνη άθλησης 14:00-15:45

2η απογευματινή ζώνη άθλησης 16:15-18:00

Σε κάθε περίπτωση η είσοδος στις εγκαταστάσεις γίνεται με την παράδοση στο φυλάκιο της κάρτας εισόδου για καταχώρηση της επίσκεψης στο πρόγραμμα του σταδίου και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο μέτρα (αποστάσεις 2 μέτρων, μάσκες, θερμομέτρηση κλπ).
Σε κάθε ζώνη εισέρχονται συνολικά έως 80 αθλητές - αθλούμενοι για κάθε ανεξάρτητο χώρο. Δηλαδή 80 άτομα στο Κεντρικό στάδιο και 80 στο Βοηθητικό ανά ζώνη.
Στο Κεντρικό Στάδιο εισέρχονται μόνο αθλητές ερασιτεχνικών σωματείων με βάση τη λίστα που έχει κατατεθεί στη Διοίκηση με αριθμό αθλητών ανά σωματείο και προτιμητέα ζώνη, τηρώντας τη σύσταση για ομάδες των 3 ατόμων συμπεριλαμβανομένουτου προπονητή.
Στο Βοηθητικό Στάδιο μπορούν να εισέρχονται πέραν των αθλητών, και υποψήφιοι για τις πανελλήνιες εξετάσεις (σχολές σωματικής αγωγής, στρατιωτικές σχολές κλπ), καθώς και αθλούμενοι πολίτες κάτοχοι της κάρτας εισόδου μέχρι της συμπλήρωσης του αριθμού των 80 ατόμων ανά ζώνη.
Προτεραιότητα στις εγκαταστάσεις του βοηθητικού θα έχουν οι αθλητές (κάτοχοι Αθλ. Δελτίου) έναντι των αθλούμενων πολιτών όταν προκύπτει θέμα αριθμού εισερχομένων. Για τον λόγο αυτό προτείνεται η επίσκεψη στον χώρο του βοηθητικού από αθλούμενους πολίτες να γίνεται κυρίως στις δύο πρωινές ζώνες, για να διευκολύνονται σωματεία και υποψήφιοι σχολών.
Ειδικά για τις Κυριακές παρέχεται η δυνατότητα άθλησης στο βοηθητικό, αποκλειστικά σε αθλούμενους πολίτες κατόχους κάρτας εισόδου και στις 4 προαναφερόμενες ζώνες.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Διοίκησης στο τηλ 2610-644.172

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search