ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις Επιτροπές Αδειοδότησης και Δεοντολογίας προσφεύγει ο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφύγει στην ΕΠΟ και τις επιτροπές Αδειοδότησης και Δεοντολογίας, έκανε γνωστό ο «Δικέφαλος», καταγγέλλοντας τη σχέση Ολυμπιακού-Άρη και με επιχείρημα τη μεταγραφή του Σιαμπάνη από την πειραϊκή ομάδα στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός διεθνής τερματοφύλακας, με επιστολή που απέστειλε χθες στην Ομοσπονδία και τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, κατήγγειλε πως έγινε απόπειρα δωροδοκίας στο πρόσωπό του, για την οποία ενημέρωσε άμεσα την ομάδα του.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ αναρωτιέται πως είναι δυνατόν ο Σιαμπάνης να συμφώνησε με 30.000 ευρώ το χρόνο στον Άρη όταν στον Ολυμπιακό το συμβόλαιό του ήταν για 200.000 ευρώ ετησίως και προαναγγέλλει ότι «θα προσφύγει στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και θα ζητήσει την αφαίρεση της άδειας των συγκεκριμένων ΠΑΕ, στην ΕΕΑ (όπου δυστυχώς για όλους- εκτός του ΟΣΦΠ– παραμένουν οι κουμπάροι του Αυγενάκη) και στην Επιτροπή Δεοντολογίας».

«Δυστυχώς για τον Σιαμπάνη [...] θα αντιληφθεί μετά την τιμωρία του, ότι για εκείνους ήταν ένας ακόμη αναλώσιμος ποδοσφαιριστής στα σχέδιά τους και θα βιώσει την εγκατάλειψη μόλις σταματήσει να τους είναι χρήσιμος», καταλήγει η ανακοίνωση

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή χρωμάτων παραδόθηκε, μετά από πλειστηριασμό, το κατασχεθέν, από το Τελωνείο Σερρών εμπόρευμα 25.700 λίτρων διαλυτικών μειγμάτων, α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024, ώρα 09:00,στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση πληρωμής Λειτουργικών Εξόδων (Δ.Ε.Η., Τηλεφωνικά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search