ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αρχηγός της Ολυμπιάδας Αντώνης Φιλίππου και τα προβλήματα του lockdown στον αθλητισμό

Τη δική του άποψη για το πάγωμα του ελληνικού αθλητισμού κατέθεσε στη «Γ» ο Αντώνης Φιλίππου που είναι ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας, η οποία δεν πρόλαβε να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, καθώς αυτό διεκόπη λόγω του lockdown.

«Είναι μεγάλη κουβέντα, συνοπτικά όμως θα πω ότι φέτος είχαμε προετοιμαστεί να κάνουμε το βήμα παραπάνω κι εκεί που είμαστε στα φόρτε μας και το Σάββατο που έγινε η καραντίνα εμείς παίζαμε την πρώτη αγωνιστική με την Μυτιλήνη, μας κλείνουν και μας κόβουν τα φτερά» μας είπε ο Φιλίππου και πρόσθεσε: «Γενικότερα είναι δύσκολη η κατάσταση για όλους, αλλά πιστεύω ότι το βόλεϊ ειδικά το γονάτισαν. Θεωρώ ότι υπήρχαν λύσεις.
 
Όπως βρήκαν και σε άλλα αθλήματα, έτσι να γινόταν και στο βόλεϊ. Μιλάω με αρκετούς συναθλητές μου και δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν βγει όπως κι εγώ εκτός ρυθμού, αφού δεν κάνουμε εδώ και δύο εβδομάδες προπονήσεις. Αν εξαιρέσεις μερικά κόλπα που σκαρφίζεται ο καθένας μας για να κάνει έστω στο ελάχιστο ατομική προπόνηση για την φυσική του κατάσταση, στην ουσία ούτε το 30% της κανονικής προπόνησης δεν κάνουμε. Μακάρι να μην πάρει παράταση και άλλη το λουκέτο στον αθλητισμό, αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο με τα τελευταία δεδομένα. Αυτό που πάντως έχει επηρεαστεί πολύ είναι η ψυχολογία των αθλητών, η οποία είναι πολύ πεσμένη και θα χρειαστεί ένα ικανό διάστημα προκειμένου να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα».

ΒΟΛΕΪ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ 2021

Μπορεί το lockdown να έχει ισχύ μέχρι τέλη Νοεμβρίου, αλλά οι εκτιμήσεις λένε πως θα πάρει παράταση και επί της ουσίας δράση στην Α2 Εθνική του βόλεϊ θα έχουμε από το 2021 με ορισμένους να λένε πως ίσως αυτό γίνει τον Φεβρουάριο, χωρίς όμως τίποτα να είναι σίγουρο αφού τα πάντα εξαρτώνται από την πορεία του ιού.
Η πατρινή ομάδα που μετρά ήδη δύο εβδομάδες χωρίς ομαδικές προπονήσεις, θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να βρει ρυθμό και να μπορέσει να βρεθεί και πάλι σε ικανοποιητική κατάσταση, ώστε να δώσει επίσημους αγώνες.

gnomip.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου σχετικά με την παράνομη εισβολή στην Κύπρο το 1974 συνιστούν πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας και προσβολή στην μνήμη των θυμάτων” αναφέρο . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπητήρια από καρδιάς, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερο της κορύφωσης των
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 11το πρωί στον ΕΛΓΑ Πάτρας και στις 12 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρί
Image
Image

Search