ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η 96η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών ξεκινά αρχές Οκτώβρη

Η 96η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών θα ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου.
Η πολυετής εμπειρία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών εγγυάται ποιοτική και ουσιαστική εκμάθηση. Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τα διπλώματα που εκδίδονται είναι έγκυρα και διεθνή.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών διαθέτει κατάλληλα σκάφη για την εκμάθηση της ιστιοπλοΐας, έμπειρους προπονητές, αίθουσα διδασκαλίας, ενώ για όσους επιθυμούν περισσότερη ιστιοπλοΐα υπάρχει πάντα συνέχεια…


Τα μαθήματα έχουν προσαρμοστεί στο υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει καταρτιστεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την αντιμετώπιση του covid 19.

Οι ενδιαφερόμενοι -υποψήφιοι ιστιοπλόοι ανοικτής θάλασσας- μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές με τη Γραμματεία του Ομίλου, στη Μαρίνα Τερψιθέας (δίπλα στην πρώην καφετέρια Λάγιος), καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00, στα τηλέφωνα 2610-423939, 6974157853.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι στην οδό Ιωνίας στην Πάτρα. Δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το μηχανάκι να βρεθεί πάνω στο καπό του ΙΧ. Τραυματίστ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουργίας, τήν Κυριακή τῶ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
Image
Image

Search