ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θετικός στον κορονοϊό πολίστας της Εθνικής

Παίκτης της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Προληπτικά σε καραντίνα όλα τα μέλη των αντιπροσωπεύτικών ομάδων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΚΟΕ (Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία) ο διεθνής πολίστας Μανώλης Πρέκας διαγνώσθηκε με κορονοϊό.

Ο Έλληνας πολίστας φέρεται να ανέβασε πυρετό την Πέμπτη (30.08.2020), υποβλήθηκε σε τεστ για COVID 19 το οποίο βγήκε θετικό και πλέον αναρρώνει σπίτι του.

Τόσο η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, όσο και αυτή των γυναικών που προπονείται στο ίδιο κολυμβητήριο υποβάλλονται σε εξέταση και μπαίνουν σε καραντίνα, ενώ κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση. Θα υποβληθούν σε δυο τεστ για COVID 19 και θα πρέπει και τα δύο να βγουν αρνητικά για να βγουν από την καραντίνα.
Η σχετική ενημέρωση…

“Μετά από ύποπτο κρούσμα κορονοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν τόσο σήμερα Σάββατο (1/8) το απόγευμα, όσο και την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση.

Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search