ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Iκανοποίηση από Ποδηλατικό Όμιλο Πάτρας

 Ικανοποίηση επικρατεί στα μέλη του Π.Ο. Πάτρας για την υπογραφή της εργολαβίας για την κατασκευή του ποδηλατοδρόμου από την Κανελλοπούλου έως την Παπαφλέσσα που έγινε προχθές μεταξύ του Δήμαρχου Πατρέων και του ανάδοχου του έργου.

Επιτέλους μετά από  προσπάθειες και προτάσεις πολλών ετών προς όλους τους Δημάρχους της πόλης, ο πρώτος ουσιαστικά ποδηλατοδρόμος  με προοπτικές θα ξεκινήσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί γρήγορα κατά την δήλωση του Δημάρχου. 

Επικροτούμε τις ενέργειες αυτές αλλά θα επιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί και η σύνδεση των δύο Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων (ΑΕΙ – ΤΕΙ) με αυτόν τον ποδηλατοδρόμο, για μεν το Πανεπιστήμιο μέσω της πλαζ και του έλους Αγυιάς για δε τα ΤΕΙ μέσω της οδού Άνθειας. Ασφαλώς βέβαια και η σύνδεση αυτού του παραλιακού ποδηλατοδρόμου με  αυτούς που θα αναπτυχθούν στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε όσα έγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ζητά από τον πρωθυπουργό να πάρει θέση. «Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Gold . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει ο τρόπος που υπολογίζονται πλέον τα πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες πληρωμές των τελών κυκλοφορίας. Μέχρι τώρα το πρόστιμο ήταν ίσο με το 100% του ποσού από την πρώτη μέρα, ό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολίτη, περίοικου του γ
Image
Image

Search