ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιο κοντά στο Champions League η Τσέλσι, 1-0 τη Νόριτς

Ένα ακόμη βήμα για την έξοδό της στο Champions League της επόμενης περιόδου έκανε απόψε η Τσέλσι, στο εναρκτήριο ματς της 36ης αγωνιστικής της Premier League. Οι Λονδρέζοι, αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά, επικράτησαν με 1-0 της υποβιβασμένης Νόριτς και δύο... στροφές πριν από το φινάλε θα διατηρηθούν στην 3η θέση της κατάταξης, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι διώκτες τους, Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το γκολ των «μπλε», που προέρχονταν από το «βαρύ» 3-0 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Μπράμαλ Λέιν», πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Ολιβιέ Ζιρού. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έχει πολύ δύσκολες αποστολές στα δύο εναπομείναντα ματς, αρχής γενομένης από αυτό που ακολουθεί στο «Ανφιλντ» με την πρωταθλήτρια, Λίβερπουλ (37η ημέρα), ενώ στο φινάλε θα υποδεχθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, Γουλβς, η οποία εξακολουθεί να ελπίζει στην κατάκτηση της 4ης θέσης.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search