ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με μία προπόνηση θα βγει η αποστολή του Ολυμπιακού για τον ΟΦΗ

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει off στους παίκτες του Ολυμπιακού για την Δευτέρα και έτσι αποστολή για τον ΟΦΗ θα βγει μετά την προπόνηση της Τρίτης.

Όπως προκύπτει από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ ο Μαρτίνς, περιμένει τους παίκτες  σήμερα το πρωί για προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στον Ρέντη. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Την ίδια ώρα στο ΟΦΗ, ο Χουάν Νέιρα συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τον Άρη και δεν θα είναι διαθέσιμος για το εντός έδρας παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη, ο 31χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Κρητικών Χουάν Νέιρα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στα πλέι οφ οι ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα επιλογής για να δηλώσουν τους παίκτες τους σε ποιο ματς θα εκτίσουν, έτσι αναγκαστικά ο Νέιρα θα απουσιάσει από το αυριανό ματς με τους πρωταθλητές.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έως και κατά 19,3% ακριβότερο θα είναι φέτος, σε σχέση με το 2023, το πασχαλινό τραπέζι για τους καταναλωτές, καθώς οι τιμές στα περισσότερα βασικά προϊόντα που το «γεμίζουν», είνα . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, Δικηγόρου - Εργατολόγου, Μέλοςυ της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ   Τα στοιχεία δείχνουν ότι επανέρχονται όλες οι παθογένειες της ελληνικής οικονομίας που μας οδήγησαν . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Λέανδρου Τ. Ρακιντζή, Αρθρογράφου, Αρεοπαγίτη ε.τ. Μου άρεσε η δήλωση του κ. Πρωθυπουργού, ότι « θα ξύσουμε το πάτο του βαρελιού για να επιδοτήσουμε την αγροτική παραγωγή».  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
Image
Image

Search