ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η σχολή προπονητών UEFA C΄ στην Πάτρα

Είναι επίσημο και η σχολή προπονητών για το UEFA C΄ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας.


Από 21 έως 25/7/2020 θα πραγματοποιηθεί η α΄ φάση σχολής προπονητών UEFA-C στην Πάτρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε τόσο η ΕΠΟ, όσο και η ΕΠΣ Αχαΐας.

Η β΄ φάση της σχολής θα πραγματοποιηθεί από 31/8 έως 4/9/2020. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν την σχετική αίτηση (επισυνάπτεται παρακάτω) έως στις 15/7/2020 και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά έως 17/7/2020.

Το παράβολο συμμετοχής στις σχολές ορίζεται στα 350 ευρώ για κάθε φάση και η εξόφλησή του γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Π.Σ. Αχαΐας (Τράπεζα Πειραιώς, 5507 021 640 731) έως τις 15/7/2020.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για σχολή UEFA C

1.Αίτηση του ενδιαφερόμενου στα γραφεία της ΕΠΣ που συνδιοργανώνει τη σχολή

2.Βεβαίωση ΕΠΟ ή ΕΠΣ ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής (προαιρετικά)

3.Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών

4.Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών

5.Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από παθολόγο και καρδιολόγο, όχι παλαιότερο των δύο (2) μηνών

6.Δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις

7.Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ΄ Λυκείου τουλάχιστον

8.Οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους

9.Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης. (εφόσον δεν έχει αποσταλεί)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνολικά 31 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων από τα 46 που είχαν αρχικά δηλώσει συμμετοχή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έλαβαν το πράσινο φως από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι γονείς του βρέφους που πνίγηκε με τροφή στην Κω, μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα, το απόγευμα της Τετάρτης (24.4.24). Οι γονεί . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νεότερα: Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) προχώρησε η εισαγγελία σε βάρος του βουλευτή Κων . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως δεν επιθυμεί ο ψηφοφόροι των Σπαρτιατών να στραφούν στο κόμμα, καθώς είναι άκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search