ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίσκεψη του Π. Φασούλα στην Πάτρα και ανεβαίνει το προεκλογικό θερμότερο για την ΕΟΚ

Στην Πάτρα βρέθηκε πριν από μερικές μέρες ο Παναγιώτης Φασούλας ο οποίος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ και αντίπαλος του Βαγγέλη Λιόλιου ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ που θα γίνουν το Φθινόπωρο.

Η «αράχνη» όπως είναι το παρατσούκλι του Φασούλα, συνοδευόταν από τον άλλοτε συμπαίχτη του και πρωταθλητή Ευρώπης το 1987, Μέμο Ιωάννου.Ο Παναγιώτης Φασούλας είχε συνάντηση με τον Κώστα Πετρόπουλο και συζήτησαν για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα συνάντηση. 

Όπως καταλαβαίνουμε, όσο περνούν οι μέρες τόσο θα ανέβαίνει το θερμόμετρο της προεκλογικής μάχης για την ΕΟΚ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ακριβότερο αναμένεται να είναι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές το πασχαλινό τραπέζι, καθώς οι τιμές, τόσο στα κρέατα, όσο και σε φρούτα και λαχανικά έχουν πλέον εκτοξευτεί στα ύψη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και την Ήπειρο και το μεσημέρι-απόγευμα στην κεντρική και ανατολι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο, άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε λοιπόν βγήκα εκτός της αιθούσης» περιγράφει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύση . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
Image
Image

Search