ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς: Με άνεση στα ημιτελικά του Ultimate Tennis Showdown

Με πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια στο Ultimate Tennis Showdown που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Μουράτογλου στη Γαλλία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πλέον μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 3-1 (17-12, 20-9, 19-8, 15-16) του Αλεξέι Ποπίριν και σε συνδυασμό και με την ήττα του Ματέο Μπερετίνι από τον Ντομινίκ Τιμ είναι μόνος στην κορυφή με 5-1 νίκες.

Τον ακολουθεί ο Ιταλός με 4-2 και ο Γάλλος Γκασκέ με 4-2, ενώ ο Τιμ που έχει λιγότερα παιχνίδια έχει απολογισμό 3-1. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη νέα νίκη του θα είναι στα ημιτελικά του τουρνουά. Ο Τσιτσιπάς είναι ο πρώτος παίκτης που φτάνει στις 5 νίκες στο τουρνουά και κατά την διάρκεια του αγώνα του με τον Ποπίριν είχε μεγάλα κέφια, τραγουδώντας στα time out.

filathlos.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search