ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΝΟΠ ξεκινά σχεδιασμό για τη νέα χρονιά

Από την στιγμή που έπεσε -λόγω της πανδημίας- η αυλαία για την ομάδα πόλο του ΝΟΠ η οποία δεν θα αγωνιστεί πάλι φέτος, η διοίκηση του ομίλου ξεκινά σιγά-σιγά τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 
Οι πληροφορίες λένε πως οι υπεύθυνοι του κάθε τμήματος θα ξεκινήσουν τις επαφές με τους προπονητές αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς και να μην ξέρει κανείς τι μέλλει γενέσθαι σχετικά το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, ωστόσο στο ΝΟΠ είναι αποφασισμένοι να κινηθούν σύντομα στον σχεδιασμό τους και δεν θα αργήσουν να υπάρξουν εξελίξεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο ΝΟΠ έκανε γνωστό πως με βάση την τελευταία απόφαση της Γ.Γ.Α. αίρονται τα περιοριστικά μέτρα για την άσκηση και την χρήση των αθλητικών χώρων.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ειδικότερα όσον αφορά το Κολυμβητήριο «Επ. Πετραλιάς» του ΝΟΠ, κάτω από τις προϋποθέσεις τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, από τις 02/06 επεκτείνεται η πρόσβαση και επιτρέπεται η άσκηση στις εξής κατηγορίες:

    σε παιδιά κάτω των 13 ετών, που έχουν αθλητικό δελτίο στον Όμιλο (προαγωνιστικές ομάδες κολύμβησης και υποδομές πόλο)
    σε παιδιά των σχολών εκμάθησης κολύμβησης
    σε ομάδες πολιτών για κοινά προγράμματα (υδρογυμναστική)

Σχετικά με την σχεδιαζόμενη υλοποίηση του προγράμματος καλοκαιρινών δραστηριοτήτων «Αστερίας-Καλοκαίρι στην πόλη» θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
Image
Image

Search