ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο κορωνοϊός κάνει… ελληνικό τον τελικό του FA Cup

Για την πρώτη του Αυγούστου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου στην Αγγλία. Ένα παιχνίδι γιορτή για την πιο ιστορική διοργάνωση του ποδοσφαίρου που φέτος όμως κινδυνεύει να μην θυμίζει σε τίποτα τους τελικούς του παρελθόντος εξαιτίας του κορωνοϊού που… αδειάζει τα γήπεδα.

 

Σύμφωνα ωστόσο με δημοσιεύματα από το Νησί, υπάρχουν σκέψεις για διεξαγωγή του τελικού με ένα μικρό ποσοστό κόσμου στις κερκίδες του «Γουέμπλεϊ» εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση που θα υπάρχει εκείνη την περίοδο με την πανδημία.

 

Συγκεκριμένα, αν ο ρυθμός μετάδοσης του ιού, δηλαδή το R0 πέσει κάτω από το 0,5 (δηλαδή η δυνατότητα του καθενός να μεταδώσει τον ιο σε άλλους), τότε ίσως καταστεί δυνατό να υπάρξει κόσμος τις κερκίδες, περίπου 20.000 συνολικά, τηρώντας βέβαια όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις.

 

Κάτι που αν πραγματοποιηθεί θα δημιουργήσει βέβαια μια εικόνα που θα παραπέμπει περισσότερο σε ελληνικό τελικό Κυπέλλου όπου περισσότερα είναι τα άδεια καθίσματα στις κερκίδες παρά οι οπαδοί. Κατ’ ανάγκην βέβαια (αν συμβεί), λόγω του ιού και όχι λόγω των θερμοκέφαλων, όπως συμβαίνει στη χώρα μας.

 

Από την άλλη, η αλήθεια είναι πως αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα προσιδιάζει ακόμη περισσότερο με τα ελληνικά δεδομένα, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει συχνό φαινόμενο οι τελικοί χωρίς κόσμο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
Image
Image

Search