LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ναόμι Κάμπελ: Έχασα ανθρώπους από τον κορωνοϊό

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε ότι έχει χάσει άτομα που γνωρίζει εξαιτίας του κορωνοϊού και αναμένει τις επόμενες δύο εβδομάδες να είναι ακόμα πιο σκληρές. Το τοπ μόντελ, μίλησε για τις απώλειες που είχε λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, μέσα από μια συγκινητική της ανάρτηση στο Instagram. Ανεβάζοντας μια σέλφι, η Ναόμι Κάμπελ έγραψε:

«Πηγαίνοντας στην 4η εβδομάδα, αυτές οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι πιο δύσκολες, κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα έχασα κάποιον που ξέρω, δεν υπάρχει χρόνος να θρηνήσουμε ή να είμαστε εκεί για τους αγαπημένους μας. Σας παρακαλώ κρατήστε γερά την πίστη σας! Αναπνεύστε, ξεκουραστείτε και επανέλθετε. Κρατήστε το πνεύμα σας ψηλά και τη στάση σας θετική! Σας στέλνω αγάπη»

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να της στείλουν τα συλλυπητήριά τους «Λυπάμαι για τις απώλειές σου» έγραψε κάποιος. Ένας άλλος ζήτησε από το μοντέλο να μην «σταματήσει ποτέ να διαδίδει θετική αύρα».

Η Ναόμι Κάμπελ προσέχει ιδιαίτερα όταν βγαίνει από το σπίτι εν μέσω της πανδημίας και μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο προστάτευσε τον εαυτό της, ενώ ταξίδεψε πριν το lockdown στη Νέα Υόρκη. Πηγαίνοντας από το Λος Άντζελες προς τη Νέα Υόρκη λοιπόν, 49χρονη «μαύρη γαζέλα» φορούσε ολόσωμη άσπρη στολή, γυαλιά, ροζ λαστιχένια γάντια και μία μπεζ Burberry κάπα, γιατί πάνω απ' όλα είναι σούπερ μόντελ!

 

Ναόμι Κάμπελ: «Πρέπει να ψάξουμε την ψυχή μας»

Μιλώντας στο Access Hollywood, δήλωσε: «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη στιγμή για να ψάξουμε την ψυχή μας. Δεν μπορούμε να βγούμε από αυτό, το ίδιο. Δεν πρέπει να βγούμε το ίδιο».

Η Ναόμι Κάμπελ περιέγραψε το COVID-19 ως «θηρίο» και είπε ότι είναι κάτι για το οποίο συνεχίζουμε να μαθαίνουμε περισσότερα κάθε μέρα. «Φοβόμαστε, φυσικά είμαστε φοβισμένοι. Αντιμετωπίζουμε κάτι που δεν δεν το γνωρίζουμε ξεκάθαρα.

«Μαθαίνουμε τι είναι αυτό το θηρίο και πρέπει να το μάθουμε, όπως μαθαίνουμε για οτιδήποτε άλλο και τώρα, είναι στην πρώτη γραμμή στο μυαλό όλων μας. Μαθαίνουμε καθημερινά και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον Θεό για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και τους υπαλλήλους των ξενοδοχείων και τους ανθρώπους των delivery, ο Θεός να τους ευλογεί».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search