LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ν.Χαρδαλιάς: Οι φωτογραφίες του γάμου του με την όμορφη γυμνάστρια σύζυγό του το 2011

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, έχει γίνει ευρέως γνωστός το τελευταίο διάστημα μέσα από τις καθημερινές ενημερώσεις για την επέλαση του κορονοϊού μαζί με τον ειδικό λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόρδα. Ο γνωστός πολιτικός μπορεί να έχει ένα αυστηρό προφίλ στην επαγγελματική του ζωή, όμως στο προσωπικό κομμάτι τα πράγματα αλλάζουν…

Ήταν Σεπτέμβριος του 2011, όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την εκλεχτή της καρδιάς του, παλιά πρωταθλήτρια του στίβου και γυμνάστρια, Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό τίτλο και το TLIFE ήταν το μόνο site που απαθανάτισε την ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τις δύο κόρες τους, Ιωάννα και Δήμητρα, να αποτελούν την μεγαλύτερη επισφράγιση της αγάπης τους. Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου στέκεται φυσικά βράχος στο πλευρό του και τον στηρίζει σε αυτό το απαιτητικό έργο που κλήθηκε να επιτελέσει αυτή τη δύσκολη περίοδο.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search