LIFE STYLE

LIFE STYLE

Βρετανία: Νοσηλεύεται με κορωνοϊό η Μάριαν Φέιθφουλ

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Μάριαν Φέιθφουλ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε χθες Σάββατο η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που την εκπροσωπεί. «Ο μάνατζερ της Μάριαν Φέιθφουλ επιβεβαίωσε ότι η Μάριαν λαμβάνει θεραπεία για τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Λονδίνου», ανήρτησε στο Twitter η Republic Media.

«Βρίσκεται σε σταθερή καταστασή και αντιδρά καλά στη θεραπεία. Της ευχόμαστε γρήγορη και πλήρη ανάρρωση», πρόσθετε η ανακοίνωση.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα Πένι Αρκέιντ, φίλη της 73χρονης Φέιθφουλ, έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook ότι η Βρετανίδα τραγουδίστρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο την Τρίτη αφού εμφάνισε βήχα ενώ βρισκόταν σε καραντίνα.

«Έχει ξεπεράσει και έχει επιβιώσει από τόσα πράγματα στη ζωή της, περιλαμβανομένου του να είναι η Μάριαν Φέιθφουλ, που θα ήταν τραγωδία αν χανόταν από έναν ιό», έγραψε η Σουζάνα Βεντούρα, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Πένι Αρκέιντ.

Πηγή: ΑΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χαλάει από σήμερα ο καιρός, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς Κελσίου. Προειδοποιούν μάλιστα για έντονα καιρικά φαινόμενα, . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά εξαιτίας του σεισμού 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ χθες Τετάρτη σε στενό στη δυτική Ιαπωνία, που δεν προκάλεσε προειδοποίηση για τσουνάμι, σύ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

της Ουρανίας Πάλμου, Διπλωματούχου πολιτικού μηχανικού - MCS στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό, αντιπροέδρου ΤΕΕ ΤΔΕ Η συζήτηση που έγινε για την κατασκευή μαρίνας «Mega  Yacht » στο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε γνωστό σούπερ μάρκετ, στην Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ακρωτηριάστηκε πιθανόν από τροχό κοπής τυριών, το δάχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. στην συνεδρίασή του την Πέμπτη 11 Απριλίου συζήτησε για τις συνθήκες που δημιουργούνται τόσο στην Δυτική Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη χώρα με βάση πολύ σημαντικές μελέτες τοπικών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θέματα που άπτονται της συνεργασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκαν,σε κλίμα συνεργασίας, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη και εκπροσώπων των Δασαρχείων της Αχαΐας.  Ο ισχ
Image
Image

Search