LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ελένη Ράντου για κορονοϊό: «Το πραγματικό πρώτο σοκ για μένα ήταν...»

Η Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή «Εξελίξεις Live» και στην Εύα Αντωνοπούλου και μοιράστηκε με όλους τις δικές της σκέψεις και ανησυχίες για τη ζωή με τον κορωνοϊό.

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε την καθημερινότητά της εν μέσω καραντίνας αλλά και τη στιγμή που ένιωσε το πρώτο μεγάλο σοκ.

«Έχει καλές και κακές μέρες, δεν είναι καμία μέρα ίδια. Μετά το σοκ έρχεται μια συνειδητοποίηση, μετά τη συνειδητοποίηση έρχεται ξανά το σοκ, δεν είναι για κανέναν εύκολο, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, και είναι η πρώτη φορά που δεν μπορείς να πεις "γιατί σε μένα;", γιατί συμβαίνει σε όλους. Είναι ένα κουράγιο γιατί νιώθεις ότι όλοι μαζί θα το παλέψουμε, δεν διαχωρίζεται κανείς από κανέναν» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Το πραγματικό πρώτο σοκ για μένα ήταν όταν πάρθηκαν τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχεις τίποτα άλλο να αντιτάξεις παρά μόνο το να μην συναντηθείς με τον ιό και δεν υπάρχει φάρμακο, εμβόλιο αλλά και μια νοσοκομειακή εικόνα να επιτρέπει την αίσθηση της ασφάλειας, εκεί τρελένεσαι».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγάλη αγάπη του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη είναι τα βιβλία. Δεν είναι τυχαίο που ασχολείται επαγγελματικά, εδώ και αρκετά χρόνια, με τις εκδόσεις συγγραμμάτων. Έτσι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην ομιλία του, κατά τη σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων είπε τα εξής: Τις προηγούμενες ημέρες . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χθες (Τρίτη 23 Απριλίου) το πρωί, συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Πατρέων, υπό τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρακολουθείστε ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: https://www.youtube.com/watch?v=CVz9sR6MMdo&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81% . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγάλη αγάπη του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη είναι τα βιβλία. Δεν είναι τυχαίο που ασχολείται επαγγελματικά, εδώ και αρκετά χρόνια, με τις εκδόσεις συγγραμμάτων. Έτσι, ανταποκρίθηκε θετι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην ομιλία του, κατά τη σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων είπε τα εξής: Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στην επιφάνεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χθες (Τρίτη 23 Απριλίου) το πρωί, συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Πατρέων, υπό τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Αναστασί
Image
Image

Search