LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη: «Μου λείπει πάρα πολύ η μαμά μου!»

Με εξομολογητική διάθεση ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη την εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης, σε σχέση με την καραντίνα και την καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε εξαιτίας του κορωνοϊού. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε το πόσο πολύ της λείπουν άτομα της οικογένειάς της, όμως πιο πολύ η μητέρα της που ήταν μέχρι τώρα αχώριστες. «Μου λείπει η οικογένειά μου. Μου λείπει πάρα πολύ και το καταθέτω εδώ» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

«Τελευταία μέρα του Μάρτη σήμερα. Τι μήνας ήταν αυτός; Κάθε τι που ξέραμε και κάναμε αλλάζει. Δε ξέρω αν είχατε κοντά ή στο σπίτι σας γονείς. Εμένα μου λείπει η οικογένειά μου. Κάθε πρωί μαλώναμε με τη μάνα μου τι φαΐ θα κάνει και της έλεγα “άσε με”. Έχω γίνει πιο πολύ και από τη μάνα μου. Κάθε μέρα λέω “παιδιά δεν έχω άλλες ιδέες, τι φαΐ θέλετε;”» .

Καθώς η ίδια δε χρειάστηκε ποτέ να μάθει τη μητέρα της να χρησιμοποιεί εφαρμογές όπως το FaceTime και το Skype, η κατάσταση είναι πιο δύσκολη, αφού δεν μπορεί να τη δει ούτε μέσω της τεχνολογίας, κάνοντας την απουσία της ακόμα πιο αισθητή παρά το γεγονός ότι μιλάνε καθημερινά.

Μιλάω μαζί της συνέχεια. Θέλω να δω τη φάτσα της παιδί μου. Μου λείπει η μαμά μου. Μια ζωή είμαι μαζί της. Τη ζητάνε τα παιδιά, τον παππού, τη γιαγιά της. Κάναμε γενέθλια, δεν είχαμε την κιθαρούλα να πούμε ένα τραγουδάκι. Δεν ξέρω αν μπορώ να πάω μέχρι εκεί. Μου λείπει, θέλω να δω το πρόσωπό της, θέλω να τη δω και εγώ. Ξέρουμε όμως όλοι πως αν τα κάνουμε αυτά που μας ζητάνε, θα τελειώσουμε πιο γρήγορα», τόνισε στο τέλος η Ελένη Μενεγάκη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search