LIFE STYLE

LIFE STYLE

Contagion :Οι πρωταγωνιστές της προφητικής ταινίας μιλούν για τον κορωνοϊό

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Contagion», που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς ο κορονοϊός εξαπλώνεται σε ολόκληρη την υφήλιο, προέτρεψαν τους θαυμαστές τους να ακούνε τους ειδικούς, να πλένουν τα χέρια τους συχνά και να τηρούν τους κανόνες της «κοινωνικής αποστασιοποίησης».

«Εκείνη ήταν μια ταινία. Αυτή είναι η πραγματική ζωή», είπε ο Ματ Ντέιμον, ο ήρωας τον οποίο υποδύθηκε είχε ανοσία στον φονικό ιό που προκάλεσε την πανδημία, στην ταινία του 2011.

Ο Ντέιμον, η Κέιτ Ουίσλετ, ο Λόρενς Φίσμπερν και η Τζένιφερ Ελ συνεργάστηκαν με τους επιστήμονες της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Columbia συμμετέχοντας στις ανακοινώσεις των υγειονομικών υπηρεσιών, σχετικά με τον τρόπο περιορισμού της νόσου Covid-19.

Οι ενοικιάσεις, οι πωλήσεις και τα download του «Contagion» έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Σήμερα, η ταινία βρισκόταν στην 10η θέση στον κατάλογο ταινιών iTunes για τις ΗΠΑ, μία θέση πάνω από το «Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 9» (Star Wars: The Rise of Skywalker).

Η Ελ, η οποία στην ταινία υποδύεται μια επιστήμονα που βοηθά στην ανακάλυψη του εμβολίου κατά του θανατηφόρου ιού, προέτρεψε τον κόσμο να ακολουθεί πιστά τις συστάσεις των επιστημόνων και των επαγγελματικών υγείας «και αυτό σημαίνει να μην δίνει σημασία στις φωνές (εκείνων που θέλουν να προωθήσουν) κάποια άλλη ατζέντα, ασχέτως πόσο ισχυρές μπορεί να είναι».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και για 4 ημέρες (μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου), στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια δωροέκθεση από το «Άλμα Ζωής . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δασαρχεία και Δήμοι έχουν λάβει ξεκάθαρες οδηγίες για το τι πρέπει να πράξουν ώστε να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους εκδήλωσης πυρκαγιών και καθημερινά προσπαθούν να καλύψουν όσα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εισαγγελέας εφετών Λάρισας διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρειου Πάγου, την μήνυση γονέα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών προκειμένου να αποσταλεί στην Βουλή για να . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη και είναι σωρευτική. Η μοτοσυκλέτα δεν είχε κανένα περιθώριο ελιγμού. Το όχημα που οδηγούσε ο κατηγορούμενος έφραξε όλο το μήκος της λω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και για 4 ημέρες (μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου), στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια δωροέκθεση από το «Άλμα Ζωής Πάτρας». Μία πρωτοβο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
Image
Image

Search