LIFE STYLE

LIFE STYLE

Θετική στον κοροναϊό η Αθηναΐς Νέγκα

Η ίδια η παρουσιάστρια με σκωπτική διάθεση και χωρίς να χάνει το κέφι της ανακοίνωσε στο Instagram ότι είναι άρρωστη και έχει ήπια συμπτώματα, όπως πυρετό και πόνο στο σώμα.

 

Θα μείνει μέσα για να ξεκουραστεί και να γίνει καλά, ενώ ανέβασε ποίηση αλλά και τι βλέπει στο Netflix.

 

Η ανάρτηση της Αθηναϊδος Νέγκα

 

«Εγώ στο σαλονάκι ,μόνο που η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή της καραντίνας δηλαδή πριν 12χρονια -τόσο δεν είμαστε μέσα; Είμαι στην κρεβατάρα μου τώρα. Με επισκέφτηκε κι έμενα ο παλιό ιός διαφορετικά δεν θα είχα πυρετό κάθε βράδυ δεν θα ένιωθα σαν να έχω φάει ξύλο. Ήπιο ξύλο βέβαια, διότι είναι πράγματι ήπια τα συμπτώματα μου. Έχω περάσει πολύ χειρότερες γρύπες στο πόδι, οι μαμάδες θα με καταλαβαίνουν όμως τώρα οφείλω να κάτσω κλεισμένη. Κότα. Θα ακούσω την γενική οδηγία σύμφωνα με την οποία οποίος το περνάει χαλαρά -όσο νιώθει καλά- και δεν έχει προβλήματα, δεν χρειάζεται να κάνει τεστ, ώστε τα τεστ να είναι διαθέσιμα (δεν θα σχολιάσω επιλογές, ο καθένας ξέρει το ιστορικό του και τις ανησυχίες του) όμως θα εξαντλήσω και θα υπερβώ τις 14 ημέρες καραντίνας που μου συνέστησαν…. άραγε θα έρθει πάλι εκείνη η μέρα; Θα βγούμε; και όταν βγούμε, τι θα βρούμε; Ίσως να έχουν νόημα αργότερα τα αξιόπιστα τεστ ανόσιας -αν υπάρξουν, ώστε κάποιοι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη… και τώρα λίγη ποίηση. Διότι η κουλτούρα μας τρέφει -αν κ είναι αδύνατο, να ξέρετε, με την ζαλάδα του πυρετού, να διαβάσεις λογοτεχνικά αριστουργήματα -μέχρι toyboy στο netflix δηλαδή…» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search