LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο. Τσανγκ: Δεν φταίνε για τον κορωνοϊό όσοι είναι Κινέζοι, αυτό είναι ρατσιστικό

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο Ορέστης Τσανγκ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον κορωνοϊό και στα μηνύματα που δεχόταν στα social media στα οποία τον ρωτούσαν αν έχει ο ίδιος τον ιό λόγω της καταγωγής του από την Κίνα. «Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο ιός που πλέον έχει κηρυχθεί ως παγκόσμια πανδημία. Εδώ και ίσως πριν ένα μήνα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεχόμουν μηνύματα στα social media και με ρωτούσαν αν έχω τον κορωνοϊό από την Κίνα. Δεν είναι καθόλου αστείο.

 

Αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την Κίνα, αλλά δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε, αλλά είδαμε ότι δεν φταίει η Κίνα ούτε όσοι είναι Κινέζοι, αυτό άλλωστε, είναι ρατσιστικό. Δεν είναι μόνο ευθύνη να προστατεύουμε τον εαυτό μας, να προστατεύουμε την υγεία μας, αλλά είναι ευθύνη και ως πολίτες αυτής της χώρας να προσέχουμε και τους συνανθρώπους μας. Δεν θεωρώ ακραία τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Η Κίνα πήρε και αυτή αυστηρά μέτρα και γι’ αυτό βλέπουμε και αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα. Ελπίζω ότι με τα μέτρα που έχει πάρει η ελληνική πολιτεία, να μην έχουμε αυτή την έξαρση των κρουσμάτων όπως στην Ιταλία. Ευτυχώς οι συγγενείς και οι φίλοι μου στην Κίνα δεν έχουν κάποιο κρούσμα», είπε χαρακτηριστικά ο Ορέστης Τσανγκ.

Δείτε το απόσπασμα με τον Ορέστη Τσάνγκ στο «Ευτυχείτε»:

«Μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεχόμουν μηνύματα στα social media και με ρωτούσαν αν έχω τον κορωνοϊό από την Κίνα».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search