LIFE STYLE

LIFE STYLE

Το «αντίο» της Αλίκης Κατσαβού στον Κώστα Βουτσά

Για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού και συζύγου της Κώστα Βουτσά μίλησε η Αλίκη Κατσαβού.

«Ο Κώστας είναι μεγάλος μαχητής εδώ και 20 μέρες. Έφυγε ήσυχα» είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Ο μόνος λόγος για τον οποίο βγαίνω στην εκπομπή σας είναι για να εκφράσω την απεριόριστη αγάπη μου στον κόσμο που έχει αγκαλιάσει εμένα και την οικογένειά του σαν να είμαι μέρος της».

Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της στο Instagram:

Συντετριμμένη είναι η τελευταία του σύντροφος και μητέρα του γιου του, Αλίκη Κατσαβού, η οποία τον αποχαιρέτησε

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram αποχαιρέτησε η Αλίκη Κατσαβού τον Κώστα Βουτσά:

«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λεβερκούζεν αρνήθηκε να λυγίσει και στο Λονδίνο και με το 1-1 που απέσπασε στο 89' κόντρα στην Γουέστ Χαμ, προκρίθηκε στους "4" του Europa League μένοντας αήττητη για 44ο διαδοχι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το τρελό ταξίδι της Άστον Βίλα τη φετινή σεζόν δεν έχει σταματημό. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι εντυπωσιάζει στην Premier League όπου είναι στην 4η θέση και διεκδικεί την έξοδο στο νέο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση κακοποίησης ανήλικου από υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΠΟ σημειώνει πως ο υπάλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search