LIFE STYLE

LIFE STYLE

Χάρης Ρώμας : Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου και για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι γράφει και τραγούδια και μάλιστα ένα από αυτά είναι των τίτλων του «Καφέ της Χαράς» και ένα άλλο γράφτηκε για τη Γλυκερία.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Χάρης Ρώμας παραδέχτηκε ότι εδώ και χρόνια είναι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης, όπως την αποκάλεσε και ότι δεν θα μπορούσε να είναι ισορροπημένος χωρίς αυτήν.

Αποκάλυψε δε ότι σε νεαρή ηλικία υπήρξε παντρεμένος και έφυγε από αυτόν τον γάμο, προξενώντας δυσαρέσκεια στην κοπέλα.

«Αγάπησα βαθιά. Είμαι εδώ και αρκετά χρόνια σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχεται το άλλο πρόσωπο. Παντρεύτηκα σε νεανική ηλικία. Ήμουν παντρεμένος δύο χρόνια σχεδόν. Έγινε ινκόγκνιτο, γιατί είχα απόσταση με τους γονείς μου. Ήταν έρωτας βεβαίως. Τώρα είναι παντρεμένη με τρία παιδιά. Επειδή εγώ έφυγα από αυτόν τον γάμο, θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια… Υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια από την άλλη πλευρά. Δε μου μίλαγε, ενώ προσπαθούσα να μιλήσουμε για πολλά χρόνια.

Όταν ξανασυναντηθήκαμε έγινε τυχαία. Κάποιο παιδάκι μου τράβαγε το παντελόνι στον δρόμο και έλεγε “μαμά μαμά η Κατακουζήνα”. Οπότε γυρίζοντας βλέπω το πρόσωπο αυτό με άλλο ένα μωρό στην αγκαλιά, το παιδάκι αυτό και ένα παιδί στο χέρι. Τότε ποια είχαν περάσει αρκετά χρόνια και μου λέει “και να θέλω να ξεχάσω τα παιδιά μου είναι φαν”. Ήταν πολύ συγκινητικό» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Τέλος ο Χάρης Ρώμας ομολόγησε ότι παρότι το είχε σκεφτεί στο παρελθόν, δεν θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί διότι δεν διαθέτει χρόνο για να του αφιερώσει.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
Image
Image

Search