LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο Τζέρεμι Άιρονς ανασκευάζει δηλώσεις του παρελθόντος

Ο Βρετανός ηθοποιός Τζέρεμι Άιρονς, φετινός πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, έδωσε εξηγήσεις για τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών, τους ομόφυλους γάμους και την άμβλωση.

 

 Ο ηθοποιός άδραξε την ευκαιρία και κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της επιτροπής του Φεστιβάλ απάντησε στα όσα του καταλογίζονται τα τελευταία χρόνια, αλλά και γι' αυτά που το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί στον γερμανικό Τύπο εναντίον.

 

 «Θα ήθελα, όχι ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, αλλά σε προσωπικό επίπεδο, να αναφερθώ σε διάφορες παρατηρήσεις που έκανα κατά το παρελθόν και οι οποίες επανεμφανίστηκαν σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες εβδομάδες. Μακάρι να μην χρειαζόταν να σπαταλήσω χρόνο γι' αυτό, αλλά δεν θέλω να συνεχιστεί η απόσπαση της προσοχής από το Φεστιβάλ», είπε στους δημοσιογράφους .

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον 62χρονο στη Νίσυρο ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και γι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουργίας, τήν Κυριακή τῶ
Image
Image

Search