LIFE STYLE

LIFE STYLE

Μέγκαν-Χάρι: Τέλος το «Sussex Royal», τους το απαγόρευσε η βασίλισσα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μάλλον δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον τον βασιλικό τίτλο «Sussex Royal» από τη στιγμή που αποφάσισαν να μην είναι πλέον ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας και να προσπαθήσουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πιστεύεται ότι μετά από μακρές και πολύπλοκες συνομιλίες, η βασίλισσα Ελισάβετ και οι ανώτεροι υπάλληλοί της συμφώνησαν ότι δεν είναι πλέον εφικτό για την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι να διατηρήσουν την λέξη «royal» δηλαδή «βασιλικός» στο brand τους.

Όπως υπενθυμίζει το δημοσίευμα, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ξόδεψαν χιλιάδες βρετανικές λίρες προκειμένου να φτιάξουν ένα website με όνομα Sussex Royal ώστε να συμπληρώσουν τον εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό τους στο Instagram. Επιδιώκουν επίσης να καταχωρίσουν το Sussex Royal ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, χαρτικά, βιβλία και διδακτικό υλικό.

Παράλληλα, Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι, μετά την παραίτησή τους από τη βασιλική οικογένεια, έχουν κάνει βήματα για να δημιουργήσουν μία νέα φιλανθρωπική οργάνωση στην οποία και πάλι χρησιμοποιείται ο τίτλος Sussex Royal καθώς ολοκληρωμένο το όνομα της οργάνωσης είναι: Sussex Royal, Το Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Πλέον, όπως τονίζει η Daily Mail, έχει καταστεί σαφές ότι Μέγκαν Μαρκλ και και πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να προχωρήσουν σε re-branding.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, «οι μικρές λεπτομέρειες» του ζητήματος της ονομασίας του εμπορικού σήματος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξετάζονται ακόμα.

«Πλήγμα» για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Η Mail συμπληρώνει πάντως πως Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι που πλέον ζουν στον Καναδά, φαίνεται να έχει αποδεχθεί ότι στο νέο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το Sussex Royal όπως ήλπιζε.

«Η εξέλιξη θεωρείται ότι αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τους Sussexes, οι οποίοι τώρα αντιμετωπίζουν να αρχίσουν ξανά να επανακαταχωρούν τα πάντα κάτω από μία νέα ετικέτα από το από την ιστοσελίδα τους μέχρι τη νέα φιλανθρωπία τους», σημειώνει η Μail.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το σήμα Sussex Royal πέρυσι, αφού χώρισαν το νοικοκυριό τους από εκείνο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ - γνωστού ως Kensington Royal.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search