LIFE STYLE

LIFE STYLE

Οι οπαδοί της Μελάνια Τραμπ τα βάζουν με τα αμερικανικά περιοδικά

Εξακολουθούν να είναι εξοργισμένοι οι θαυμαστές της Μελάνια Τραμπ με το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα εξώφυλλο αμερικανικού περιοδικού μόδας, την ώρα που η Μισέλ Ομπάμα είχε κάνει 12 στα οχτώ της χρόνια ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Ο συντηρητικός ηθοποιός Τζέιμς Γουντς, έχει πολλές φορές εκφράσει την αρνητική του άποψη προς τους εκδότες περιοδικών που δεν έχουν κάνει εξώφυλλο την Μελάνια Τραμπ και το περασμένο Σαββατοκύριακο κατέφυγε στο twitter για να εκφράσει, για άλλη μία φορά, τις κατηγορίες του για το γεγονός ότι η Μελάνια δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα εξώφυλλο αμερικανικού περιοδικού από τότε που ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ, έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Αν χρειάζεστε περαιτέρω αποδείξεις για την απογοητευτική προκατάληψη των δημοκρατικών mainstream media, η πιο εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία στην αμερικανική ιστορία δεν έχει βρεθεί σε κανέναν εξώφυλλο περιοδικού του έθνους μας» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter με μια πρόσφατη φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ από τον Χορό των Κυβερνητών. Στην εικόνα, η Πρώτη Κυρία εμφανίζεται με μαύρη αμάνικη τουαλέτα με ένα μεγάλο σκίσιμο στη φούστα, να ποζάρει στο Ανατολικό Δωμάτιο του Λευκού Οίκου.

Πολλοί θαυμαστές της Μελάνια Τραμπ ακολούθησαν το παράδειγμά του

Ο Τζέιμς Γουντς έχει στείλει παρόμοια μηνύματα τα τελευταία δύο χρόνια με το τελευταίο του tweet να ενεργοποιεί μια θερμή συζήτηση για το αν η Πρώτη Κυρία θα πρέπει να εμφανίζεται σε εξώφυλλα περιοδικών. Πολλοί άλλοι Συντηρητικοί συμφώνησαν μαζί του πως είναι ντροπή καταδικάζοντας τη βιομηχανία των περιοδικών, που δεν έχει αναγνωρίσει τη Μελάνια Τραμπ. «Απόλυτα ασυνείδητοι. Είναι η επιτομή της κομψότητας, της χάρης και της εξυπνάδας» τουίταρε κάποιος με έναν άλλον να συμφωνεί: «Ακριβώς έτσι. Δεν μπορούν να δεχθούν ότι είναι τόσο όμορφη και συντηρητική».

«Αυτά τα περιοδικά είναι κουρέλια και σκουπίδια. Δεν είναι άξια να βάλουν την απίστευτα όμορφη Πρώτη μας Κυρία Μελάνια Τραμπ στα εξώφυλλά τους» τόνισε ένας ακόμη, με έναν άλλο να προσθέτει: «Και εξαιτίας αυτού σταμάτησα να αγοράζω πλέον περιοδικά ή ρούχα σχεδιαστών. Είναι απογοητευτικός ο τρόπος που την σνομπάρουν. Η κυρία Τραμπ είναι εκπληκτική και δείχνει τόσο χαριτωμένη και ευγενική».

Κάποιοι έφτασαν μέχρι το σημείο να κάνουν πλαστά εξώφυλλα περιοδικών με τη φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ. Ο λογαριασμός PleaseVoteTrump δημιούργησε τα δικά του Vogue εξώφυλλα με την Μελάνια Τραμπ και λεζάντες: «Όταν είσαι η καλύτερη, Μελάνια Τραμπ» και «Η Πρώτη Κυρία αντιμετωπίζει την κρίση των οποιοειδών».

Άλλοι έγραψαν πως δεν αξίζει να εμφανιστεί σε εξώφυλλο περιοδικού

Ωστόσο, υπήρξαν και άλλοι που ισχυρίστηκαν ότι η σημερινή Πρώτη Κυρία δεν αξίζει να εμφανιστεί στο εξώφυλλο κάποιου περιοδικού, λόγω της αμφιλεγόμενης πολιτικής του συζύγου της. «Κάποια που δεν κάνει τίποτα για τον εκφοβιστικό σύζυγό της και δεν βλέπει κάτι κακό στο να είναι τα παιδιά σε κλουβιά, δεν αξίζει να βγει εξώφυλλο σε περιοδικό, εκτός κι αν μιλήσει για την υποκρισία της» σχολίασε ένα άτομο. «Όσο άσχημη κι αν είναι εσωτερικά, δεν με νοιάζει αν είναι κουκλάρα εξωτερικά».

Η Μισέλ Ομπάμα σε εξώφυλλα περιοδικών

Στο tweet του ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς αναφέρθηκε στην Μελάνια Τραμπ ως την «πιο εκπληκτική Πρώτη Κυρία στην αμερικανική ιστορία» κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο κάποιοι, ποστάροντας φωτογραφίες της με τα εξώφυλλα που έχει κάνει η Μισέλ Ομπάμα – θέλοντας να αποδείξουν πως αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία. «Θα βοηθούσε εάν της δινόταν περισσότερη φωνή. Έγινε μια μορφή από μόνη της. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που η Μισέλ Ομπάμα ήταν σε τόσα εξώφυλλα» έγραψε κάποιος. «Το μόνο που έχει να κάνει είναι να αφήσει τον άνδρα της και όλοι θα τρέξουν για να την κάνουν εξώφυλλο» πρότεινε ένας άλλος.

Η Μισέλ Ομπάμα έκανε 12 εξώφυλλα μέσα σε 8 χρόνια

Να σημειωθεί πως προτού γίνει Πρώτη κυρία, η Μελάνια Τραμπ είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο της Vogue με νυφικό Christian Dior, τον Φεβρουάριο του 2005 μετά τον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Πέντε χρόνια πριν, είχε φωτογραφηθεί γυμνή για το βρετανικό περιοδικό GQ, όταν ακόμη ήταν γνωστή με το πατρικό της όνομα, Μελάνια Κνάους. Πιο πρόσφατα, βρέθηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου του Vanity Fair Mexico, αν και οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν από παλαιότερο άρθρο του GQ. Σε αντίθεση με την Μελάνια Τραμπ, η προκάτοχός της, Μισέλ Ομπάμα πρωταγωνίστησε σε 12 εξώφυλλα περιοδικών στα 8 χρόνια που πέρασε ως Πρώτη Κυρία – συμπεριλαμβανομένων τριών εξωφύλλων στην Vogue.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 202 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
Image
Image

Search