LIFE STYLE

LIFE STYLE

 Στο θεατρικό σανίδι των Αθηνών θα ανέβει η Μόνικα Μπελούτσι!

Το απόλυτο θηλυκό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι οι θαυμαστές της στην Αθήνα πάνω στο θεατρικό σανίδι. H Μόνικα Μπελούτσι, για πρώτη φορά στην καριέρα της, ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι, ερμηνεύοντας τη θρυλική ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας.

Η 55χρονη εκρηκτική Ιταλίδα ντίβα εμφανίστηκε στο Studio Marigny, στην καρδιά του Παρισιού, στην παράσταση με τίτλο «Maria Callas, Lettres et Mémoires», στο πλαίσιο της οποίας διαβάζει αδημοσίευτα κείμενα της ντίβας της όπερας, Μαρίας Κάλλας, που έχουν συλλεχθεί από τον Τομ Γουλφ – σκηνοθέτη της ταινίας «Maria by Callas». Η παράσταση ολοκληρώθηκε στις 6 Δεκεμβρίου.

 Ο ρόλος – έκπληξη

«Για μένα είναι ένα πραγματικό άλμα στο κενό», είχε δηλώσει η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. «Είπα «ναι», παρά τον φόβο μου. Ένα «ναι» από αυθορμητισμό, σαν να μην είχα χρόνο να αντιδράσω περαιτέρω».

Η Μόνικα Μπελούτσι θα ακολουθήσει την πορεία της Μαρίας Κάλλας από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, σε μια ζωή που μερικές φορές χρωματίζεται από σκάνδαλα, την θυελλώδη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση και προσωπικές δοκιμασίες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο του Λαζάρου στο Deck το καθιερωμένο "Γεύμα Αγάπης" του Ομίλου Inner Wheel Πατρών Βορρά Ρίου με αφορμή τις γιορτινές και άγιες μέρες α . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου το βράδυ η Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης που συνδιοργάνωσαν το Π.Α.Σ.Γ. Καλλιπάτειρα Παράρτημα Πάτρας  o «Σύλλογος Φίλων Κ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγε από τη ζωή στα 40 του χρόνια ο Χάρης Μπελτεγρής επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με την είδηση να σκορπίζει τη θλίψη. Τον θάνατο του Χάρη Μπελτεγρή έκανε γνωστό ο βουλευτής του . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Δωδεκάχρονος απείλησε με μαχαίρι συνομήλικο συμμαθητή του ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο, που ξέσπασε στο προαύλιο δημοτικού σχολείου, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Το νέο περισ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τον αναντικατάστατο κοινωνικό ρόλο του Έλληνα γιατρού και νοσηλευτή. Που καθημερινά δίνει το δικό του αγώνα, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με προσωπικό και οικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα, στην περιοχή Σαμακιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Αστυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Τρίτη 30/04/2024: 9.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2024: 9.00 – 14.00 και
Image
Image

Search