LIFE STYLE

LIFE STYLE

Οι νέοι δεν ξέρουν που βρίσκεται η Ελλάδα στον χάρτη

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το βίντεο του Youtuber «Vibrator» από το γκαλόπ που έκανε στο Μοναστηράκι, με ένα μικρόφωνο και με μια αφίσα με τον παγκόσμιο χάρτη, να δείξουν που βρίσκεται η Ελλάδα.

Ξεκίνησε να πλησιάζει περαστικούς κυρίως νέους και τους ζητούσε να υποδείξουν πού είναι η Ελλάδα στον χάρτη.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, όπου δείχνει ότι αρκετοί δεν τα κατάφεραν, παρά την βοήθεια που είχαν να βρουν που είναι η χώρα μας.

Δεν ξέρουμε εάν το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικό για το σύνολο της νεολαίας, αλλά εάν είναι, τότε το αποτέλεσμα προκαλεί θλίψη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση κορυφής για τον αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Ζοζέ Μουρίνιο στην πατρίδα τους, την Πορτογαλία. Ο άλλοτε στόπερ α . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το άστρο του Χρήστου Μανδά άρχισε να λάμπει στη Ρώμη, όταν φόρεσε τα γάντια του για να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της Λάτσιο, μετά από τον τραυματισμό του Ιβάν Προβεντέλ. Η Corri . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έζησε μια ιστορική βραδιά στο Μπέρμιγχαμ καθώς επικράτησε της Άστον Βίλα με 4-2 και ο τελικός του Conference League φαντάζει πολύ κοντά για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Με . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ζει ένα όνειρο, αφού μετά την νίκη του στην έδρα της Άστον Βίλα με 4-2 στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Conference League απέχει 90 λεπτά από την πρόκριση στον πρώτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
Image
Image

Search