LIFE STYLE

LIFE STYLE

Aγριες μέλισσες: Ο Κυπραίος είναι ο δολοφόνος του γιου του Νέστορα - Θύμα βιασμού η Ανέτ

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «TV Εθνος» ένα τραγικό παιχνίδι της µοίρας θα παιχτεί προσεχώς ανάµεσα στον Θωµά και τον απόστρατο στρατιωτικό - Παράλληλα, µια αποκάλυψη-σοκ έρχεται για την Ανέτ.

Σεναριακές ανατροπές καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό στην καθηµερινή, δραµατική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες», σε σενάριο Μελίνας Τσαµπάνη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου. Μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Θωµά, ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο και συλλαµβάνεται από τον Προύσαλη. Παράλληλα, ο ∆ούκας στριµώχνεται όταν πληροφορείται πως η Ανέτ και ο Μιλτιάδης είναι ένα βήµα πριν αποκαταστήσουν την αδικία που έγινε µε τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο ∆ούκας είναι ο µόνος άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια για το χαµένο παιδί της Ανέτ. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «TV Εθνος», το παιδί αυτό, το οποίο είναι εν ζωή, αλλά µόνον ο ∆ούκας γνωρίζει την τύχη του, προήλθε από ένα τραγικό γεγονός.
Θύμα βιασμού η Ανέτ

Πριν από πολλά χρόνια, τη δεκαετία του 1930, η Ανέτ σε ένα ταξίδι της από το Παρίσι στο ∆ιαφάνι επισκέφθηκε τη Λάρισα. Και εκεί έπεσε θύµα βιασµού! Εµεινε έγκυος και αυτό το τραγικό µυστικό µοιράστηκε µόνο µε τον αδελφό της ∆ούκα. Εκείνος κανόνισε τα πάντα. Από την απόκρυψη της εγκυµοσύνης και τη γέννηση του παιδιού µέχρι και την εύρεση οικογένειας για να το µεγαλώσει. Η Ανέτ στην παρούσα φάση δεν γνωρίζει τίποτα γι’ αυτό το παιδί, όµως στην πορεία θα µάθει τα πάντα. Πίσω στο ∆ιαφάνι, µια ζηµιά που γίνεται από λάθος της Ασηµίνας στο φόρεµα που δώρισε ο Κλεοµένης στην Πηνελόπη, γίνεται η αφορµή για έναν µεγάλο καβγά ανάµεσα στην Ασηµίνα και τη Μυρσίνη. Ενας καβγάς στον οποίο θα χαθεί ο έλεγχος, µε ανυπολόγιστες συνέπειες. Εν τω µεταξύ, η Ελένη δεν λείπει στιγµή από το πλευρό του Κυπραίου, ο οποίος δίνει µάχη για τη ζωή του.

Ο Νικηφόρος µαζί µε τη ∆ρόσω ψάχνουν ανάστατοι σε όλο το χωριό την Ασηµίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί αποφασισµένη να τελειώσει οριστικά το µαρτύριό της. Ο ∆ούκας επισκέπτεται τον τραυµατισµένο Κυπραίο και του κάνει µια γενναιόδωρη προσφορά, προσπαθώντας να εξαγοράσει τη σιωπή του. Ο Μελέτης αρνείται να οµολογήσει για ποιο λόγο πυροβόλησε τον Κυπραίο, γεγονός που προκαλεί τις υποψίες του χωριού.Η Ασηµίνα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως η Μυρσίνη της έχει κάνει τη ζωή κόλαση κι αυτός έξαλλος αντιµετωπίζει τη µητέρα του. Ο Νέστορας αγωνιά πάνω από το προσκεφάλι της άρρωστης Μάρθας, γεγονός που του φέρνει άσχηµες αναµνήσεις από το παρελθόν του. Ο ∆ούκας αποκαλύπτει στη Μυρσίνη πως ξέρει για τις συναντήσεις µε τον Κυπραίο, ενώ την ίδια στιγµή η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος παίζει διπλό παιχνίδι. Η Ελένη οργισµένη από τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητά να µείνει µακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωµένο.


Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ο Θωµάς αποκαλύπτει στην Ελένη πολλά πράγµατα, όχι όµως δύο κοµβικά σηµεία της ζωής του. Το πρώτο είναι πως υπήρξε συνεργάτης των ναζί κατά τη διάρκεια της Κατοχής, αλλά και κάτι ακόµη που και ο ίδιος όταν θα το ανακαλύψει θα σοκαριστεί. Ο Θωµάς Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισµένος πως ένα ένοχο µυστικό του συνδέεται άρρηκτα µε το παρελθόν του Νέστορα. Ο Θωµάς είναι ο δολοφόνος του γιου του Νέστορα. Την ίδια ώρα, στο χωριό κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσαν ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον να αναρωτιούνται τι συµβαίνει µε τον µυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνοµα... Θωµάς Κυπραίος. Εξάλλου, ο Νικηφόρος παίρνει µε το έτσι θέλω την Ασηµίνα από το πατρικό της, ενώ αποφασίζει να µετακοµίσουν σε άλλο σπίτι. Από την άλλη, ο Λάµπρος µαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα µαζί της. Η Ελένη µαθαίνει για τον τσακωµό της Ασηµίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να τη γλιτώσει από τα χέρια των Σεβαστών.

Η μάντισσα που φέρνει συμφορές

Ο Νικηφόρος δείχνει αποφασισµένος να πάρει τη γυναίκα του και να φύγουν, αλλά η Μυρσίνη δείχνει ειλικρινή µεταµέλεια προς έκπληξη όλων. Ο Κυπραίος βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Και ενώ ο Μελέτης αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα, ο Δούκας έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοικτά. Ο Κλεομένης βρίσκει την ευκαιρία να δείξει στον πεθερό του πως έχει τα προσόντα να τον βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Η Δρόσω βρίσκεται στριμωγμένη από τον Κωνσταντή, που για ακόμα μία φορά την προσεγγίζει ερωτικά. Στο χωριό φθάνει ένα νέο πρόσωπο που θα φέρει καταλυτικές εξελίξεις για τις αδελφές Σταμίρη.

Η Σμαρώ, μια Πολίτισσα πραματευτού έρχεται στο χωριό, μόνο που η παρουσία της εκεί θα προκαλέσει μεγάλους μπελάδες. Η Σμαρώ γυρνάει στα χωριά και τα πανηγύρια πουλώντας μέλι. Το πραγματικό εισόδημά της το βγάζει όμως από τις φοβερές ικανότητές της στη χειρομαντεία, την καφεμαντεία και κάθε είδους μαντεία. Ενα χάρισμα που κληρονόμησε από την Πολίτισσα γιαγιά της.  Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται. Μια γυναίκα καπάτσα, καταφερτζού και αδίστακτη με τα «θύματά» της. Και στο Διαφάνι τα θύματα θα είναι πολλά. Και οι συνέπειες των όσων λέει και κάνει θα φέρουν τεράστια προβλήματα στις αδελφές Σταμίρη.

[(Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο «Tv Έθνος», 12 Ιανουαρίου 2020)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Τζ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε περισσότερες από 2.165 κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ανταποκρίθηκαν αστυνομικοί σε όλη τη χώρα που αφορούσαν περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο 15νθήμ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών διαπιστώνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θεωρείται καταλληλότερος ως πρωθυπουργός. Στην εκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search