LIFE STYLE

LIFE STYLE

O Γιάννης Κουκουράκης αποκαλύπτει πώς πήρε το ρόλο του «Κωνσταντή»

Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο οποίος εφέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», στον ρόλο του Κωνσταντή, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς πήρε το ρόλο.

 

Ο ρόλος του Κωνσταντή πώς κατέληξε σε εσάς;

 

Μου έγινε πρόταση από την casting director της σειράς, τη Μιράντα Κωνσταντή. Κάναμε κάποια δοκιμαστικά και πήρα το ρόλο. Από την πρώτη στιγμή που συνάντησα τη Μιράντα, τον Λευτέρη Χαρίτο, τη Μελίνα Τσαμπάνη και την Ντίνα Κάσσου υπήρξε καλή χημεία και ωραίο κλίμα. Οι άνθρωποι αυτοί είδαν κάτι σε μένα.

 

Διάβασα μερικά επεισόδια και με συνεπήρε η πλοκή. Οι ρόλοι είναι εξαιρετικά δομημένοι. Νόμιζα ότι διαβάζω σενάριο ταινίας. Θέλησα να είμαι μέρος αυτής της δουλειάς γιατί πίστεψα στον σκοπό της. Οι Άγριες Μέλισσες στοχεύουν να φέρουν πίσω το κοινό στην ελληνική τηλεόραση. Το θέλησα, το πίστεψα και πήρα το ρόλο με το σπαθί μου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, ημεδαπός, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ιωαννίνων, ο οποίος συνελήφθη προχθες αργά το βράδυ, στο πλα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Πειρα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο κόσμος υποφέρει από κάθε μορφή βίας. Το βλέπουμε στις μέρες μας, με όλο και μεγαλύτερη ένταση ανάμεσα σε συζύγους, σε γονείς και τέκνα, σε ομάδες και παρατάξεις. Αλλά και σε λαο . . .
LIFE STYLE

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου διανύει την τελευταία περίοδο της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα γίνει μητέρα, για πρώτη φορά.Η ηθοποιός έχει μοιραστεί στο Instagram μερικές φωτογραφί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογ
Image
Image

Search