LIFE STYLE

LIFE STYLE

Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 30: Η Ελένη αδύναμη πια να κρύψει τα αισθήματά της από τον Λάμπρο, του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα κι αυτός της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία, μόλις γυρίσει. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι συμβαίνει ανάμεσά τους και φεύγει σοκαρισμένος. Ο Δούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο  κι αυτός του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας  αποφασισμένος να συνεχίσει το βρώμικο πόλεμο στον Λάμπρο, υπογράφει τη μήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει. Ο Κυπραίος απειλεί, ανοιχτά, τον Λάμπρο να σταματήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη. Ο Μιλτιάδης,  οργισμένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλλια, αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει τον Λάμπρο. Παράλληλα, ο Νέστορας προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με τα χαμένα χρυσαφικά, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της Δρόσως το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης.

Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 19 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 31: Η Δρόσω προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδερφές της πως δεν έκλεψε εκείνη το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης ενώ κατηγορεί ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της. Θα πειστεί η Ελένη για την αθωότητα της Δρόσως ή οι σχέσεις των δυο αδερφών θα κλονιστούν ανεπανόρθωτα; Παράλληλα, η Μυρσίνη είναι ξετρελαμένη με τον απρόσμενο επισκέπτη της, Κλεομένη Ψαθά, αριστοκράτη απ’ την Αγγλία. Η Ανέτ, όμως, διακρίνει κάτι ύποπτο στις προθέσεις του μυστηριώδη αγνώστου. Ο Κυπραίος συνεχίζει να πουλάει έρωτα στην Μυρσίνη ενώ προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως για το καλό της Ελένης πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος αποφασίζει να λήξει τον γάμο του με τη Θεοδοσία, όμως, ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει, αποκαλύπτοντάς του το μεγάλο μυστικό, που κουβαλάει τόσα χρόνια, για εκείνον και τη μητέρα της Ελένης.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 32: Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Λάμπρο το μυστικό του και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο δεν δέχεται τη σχέση του με την Ελένη. Πώς θα αντιδράσει εκείνος απέναντι στην τρομερή αυτή αλήθεια; Ο Νέστορας δείχνει καχύποπτος απέναντι στον Κυπραίο, καθώς δεν έχει πειστεί για την ενοχή της Δρόσως. Ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εκβιασμό του Κωνσταντή. Το παρελθόν συνεχίζει να τον στοιχειώνει. Τι θα γίνει, όμως, όταν η Αγορίτσα ακούσει αυτά για τα οποία κατηγορεί τον πατέρα του ο Κωνσταντής; Η Ελένη περιμένει τον Λάμπρο να πραγματοποιήσει όσα της υποσχέθηκε. Τι θα επιλέξει τελικά ο Λάμπρος, μετά τις αποκαλύψεις του πατέρα του;

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 33: Ο Νέστορας ανακοινώνει στο καφενείο πως θα καταθέσει ο ίδιος ένσταση για τη βιομηχανική ζώνη και η πρόθεσή του χωρίζει σε δύο στρατόπεδα το χωριό. Ο Δούκας χτυπάει άγρια τον Κωνσταντή, μπροστά στον Νικηφόρο, ο οποίος απαιτεί να μάθει τον λόγο της σύγκρουσής τους. Ο Κυπραίος πείθει την Δρόσω πως πίσω από την κλοπή των χρυσαφικών, κρύβονται οι Σεβαστοί και όχι αυτός. Η ξαφνική επίσκεψη της Ελένης στο σπίτι του Νέστορα θα ακυρώσει μια κρυφή συνάντηση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο, και θα κινήσει υποψίες στην Ελένη για την παρουσία της Μυρσίνης εκεί. Η Θεοδοσία και ο Λάμπρος συναντούν τυχαία την Ελένη και η Θεοδοσία της ζητάει συγνώμη για την άσχημη συμπεριφορά της με σκοπό να τα ξαναβρούν, τίποτα όμως δεν πηγαίνει όπως περίμενε. Η Αγορίτσα πλησιάζει την Άνετ και της αποκαλύπτει το τρομερό μυστικό του Δούκα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο 17χρονος μαθητής δείχνει στην κάμερα του LIVE NEWS το χέρι που ήρθε σε επαφή με το γυμνό καλώδιο. Εξηγεί πώς τον χτύπησε το ρεύμα μέσα στο σχολείο του στη Πάτρα και φαίνεται να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες η κα Κωνσταντοπούλου μίλησε για ψέματα από την πλευρά του Κωνσταντίνου Τασούλα. «Μην ακούτε τα ψέματα του κ. Τασούλα. Μονομερώς ο Πρόεδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search