LIFE STYLE

LIFE STYLE

Χώρισαν Σολωμού – Μουζουράκης - H νέα σύντροφός του

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Σολωμού και τον Μουζουράκη να περνούν πολύ σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Το ζευγάρι μετά από 9 χρόνια – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life – βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο καθώς βλέπουν τη σχέση τους να δοκιμάζεται. Η απόφαση του Πάνου Μουζουράκη να περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του εκτός Ελλάδος, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της Μαρίας Σολωμού στη χώρα μας αλλά και η αμετάκλητη θέση της ώστε να μην αποκτήσει δεύτερο παιδί είναι -σύμφωνα με το δημοσίευμα- οι λόγοι που η σχέση τους κλονίστηκε. Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Μαρία Σολωμού πέρυσι συνόδευε τον σύντροφό της στα γυρίσματα, ενώ φέτος δεν έχει πάει ούτε μια φορά.

Η τελευταία τους κοινή έξοδος ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μιλώντας στο Πρωινό, η ίδια είπε τα παρακάτω απαντώντας σε ερώτηση για τη σχέση της, κάνοντας φανερό ότι δεν είναι καλά στην προσωπική της ζωή:

«Επειδή και φέτος κάνω κωμωδία, η αλήθεια είναι ότι ανεβαίνεις, χαίρεσαι, ξεχνιέσαι… η δουλειά μας έχει ένα καλό, το ότι φεύγεις από την καθημερινότητα, από αυτό που μπορεί να σε απασχολεί και από μια ρουτίνα περίεργη και μπαίνεις σε μια κατάσταση που θέλοντας ή μη, είτε κάνεις δράμα είτε κωμωδία, πρέπει να έχεις μέσα σου τη χαρά αυτού που κάνεις».

«Έχουν ήδη χωρίσει»

Ωστόσο, όπως γράφει το yourtipster.gr σε αποκλειστικό ρεπορτάζ, το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης διατηρεί τους τελευταίους μήνες σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά.

Το φλερτ μεταξύ των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου. Προτίμησαν στην αρχή να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, όπως και συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Το μόνο «δημόσιο» κομμάτι της σχέσης τους είναι αυτό στα social media όπου κάνουν follow μεταξύ τους. Στο προσωπικό της Instagram account εκείνη έχει ανεβάσει μόνο μία φωτογραφία, από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη

Η Τζίνα γεννήθηκε στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα. Όταν εκείνη ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μπήκε και εκείνη στην οικογενειακή τους εταιρεία και ασχολήθηκε με την έρευνα, την παραγωγή αλλά και την επεξεργασία του υλικού. Μετά το τέλος του λυκείου, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη ενώ έζησε και για ένα διάστημα στη Ρώμη όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και θεατρικής γραφής.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: thetoc.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search