LIFE STYLE

LIFE STYLE

Έλλη Κοκκίνου – Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί δεν λένε ούτε καλημέρα;

Ήταν αχώριστες, όμως σήμερα δεν λένε «Καλημέρα»! Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου και την Σίσσυ Χρηστίδου, που μετά από 10 χρόνια έγιναν δύο ξένες. Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως έχουν κόψει κάθε επαφή εδώ και αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, πληροφορίες από άτομα που βρίσκονται κοντά στις δύο γυναίκες αναφέρουν πως συνέβη κάτι πολύ σοβαρό ανάμεσά τους. Κάτι που ήταν πολύ προσωπικό και αφορούσε στη μεταξύ τους σχέση και επικοινωνία. Όμως, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το μαχαίρι ήταν απότομο και δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν. Μάλιστα, και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε unfollow την Έλλη Κοκκίνου, θέλοντας να δείξει πως στηρίζει την Σίσσυ Χρηστίδου.

Από την άλλη, σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Παύλος Σταματόπουλος, που είναι κουμπάρος και με τις δύο. Ο δημοσιογράφος και η τραγουδίστρια γνωρίζονται πολλά χρόνια. Η πρώτη τους επαφή έγινε πριν η Έλλη γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Όσο για την παρουσιάστρια, γνωρίστηκαν καθώς έμεναν σε διπλανά σπίτια. Η θέση του είναι δύσκολη. Ωστόσο, η Έλλη Κοκκίνου σταμάτησε να τον ακολουθεί στο Instagram, δημιουργώντας μεγάλα ερωτήματα για το αν τελείωσε και αυτή η σχέση.


Το διαβάσαμε στο zappit

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, υπόθεση εκβίασης και πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος εμπόρου στη Δυτική Αχαΐα. Γι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα από το πρωί της Κυριακής λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει «πνίξει», για μια ακόμα μέρα, σχεδόν όλες τις περιοχές της χώρας και όπως προειδοποιο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενική . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
Image
Image

Search