LIFE STYLE

LIFE STYLE

Κώστας Φαλελάκης: Η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική

Στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε ο Κώστας Φαλελάκης με αφορμή τη νέα παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα», αναφερόμενος μεταξύ άλλων στον Μηνά Χατζησάββα, αποκαλύπτοντας ότι η τέφρα του βρίσκεται σκορπισμένη στο κτήμα που έχει η αδερφή του.

«Η τέφρα του Μηνά είναι σκορπισμένη στο κτήμα της αδελφής του, στα Πολιτικά Ευβοίας, που του άρεσε πολύ, όπως και σ’ ένα άλλο κτήμα, ενός παιδικού του φίλου, στην Επίδαυρο. Ο Μηνάς δεν υπάρχει πουθενά κι έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά που τον χρειάζομαι, που μου λείπει, να τον επινοώ. Δεν υπάρχει μνημείο, να “κολλήσεις” και να μνημονεύεις πέτρες και μάρμαρα. Όταν τον χρειάζομαι, υπάρχει αυτούσιος και ολόκληρος, συνδιαλέγεται μαζί μου, με αγαπάει, όπως τον αγαπάω κι εγώ. Είμαι άθεος, όπως ήταν και ο Μηνάς. Δεν πιστεύω σε τίποτα μεταφυσικό και μεταθανάτιο, όμως κάποιες αισθήσεις που είναι άυλες μένουν και είναι ο λόγος που πιστεύω ότι υπάρχω στη ζωή. Εκείνο που με προβλημάτισε περισσότερο και με κράτησε ήταν το ερώτημα: “Αν εγώ φύγω από τη ζωή, δεν υπάρχει αυτή η αγάπη που συντελέστηκε;”. Όχι, θα μείνω να είμαι φορέας αυτής της αγάπης, να πληροφορώ και να λειτουργώ μέσω αυτής και να επηρεάζω την πραγματικότητα όσο μπορώ μέσω αυτής της αγάπης. Αισθάνομαι αγαπημένος» είπε.

Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τη σχέση του με τον εκλιπόντα Μηνά Χατζησάββα αλλά και για την ομοφυλοφιλία, την οποία όπως τόνισε θεωρεί φυσιολογική.

«Μετά από όλη αυτή την ιστορία που είχε γίνει με την κηδεία του Μηνά, με το σύμφωνο συμβίωσης, υπήρχαν και αναρτήσεις στο διαδίκτυο εξευτελιστικά υβριστικές. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας κόσμος που θα μπορούσε να σε κατασπαράξει, να σε κανιβαλίσει. Έπρεπε να σου επιτεθούν κιόλας; Υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπούν, το νιώθω, αυτή είναι η κληρονομιά του Μηνά και αυτός είναι ο λόγος που μου λείπει και… δεν μου λείπει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο Κώστας Φαλελάκης εξομολογήθηκε: «Μου λείπει φυσικά, αλλά είναι παρών, γιατί είναι παρόν το εκτόπισμα της αγάπης που είχε δημιουργήσει ο Μηνάς προς τον εαυτό του, κι αυτή τη στιγμή μεταγγίζεται σε μένα, κι αισθάνομαι μια τρυφερή αγκαλιά να με καθοδηγεί, να με κρατάει, επίσης μια τρυφερή παλάμη να με χαϊδεύει».
Ο Μηνάς Χατζησάββας ήταν πολύ διακριτικός σε ό,τι αφορούσε στην προσωπική του ζωή και τη δημοσιότητα.
Είναι ο τρόπος που έβλεπε ο Μηνάς την ομοφυλοφιλία, κατά συνέπεια κι εγώ, δεν είναι κάτι που προβάλλεις, που επαίρεσαι γι’ αυτό, αλλά δεν είναι και κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα, είναι το φυσιολογικό. Για το φυσιολογικό δεν μιλάμε, το θεωρούμε αυτονόητο. Απολογείται κάποιος επειδή είναι στρέιτ»;

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search