LIFE STYLE

LIFE STYLE

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ποιος είναι ο Αχαιός γοητευτικός δάσκαλος

Οι  Άγριες Μέλισσες, η σειρά που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού την τρέχουσα περίοδο με την τηλεθέαση να παραμένει σταθερά πάνω από το 30%, έχει ένα πολύ ενδιαφέρον καστ ηθοποιών. Μάλιστα, στην πλειοψηφία τους πρόκειται για νέους ηθοποιούς με αξιοσημείωτη πορεία στο θέατρο, οι οποίοι ωστόσο δεν είχαν γίνει γνωστοί στο τηλεοπτικό κοινό.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει είναι ο δάσκαλος του χωριού, ο Λάμπρος, ο μεγάλος έρωτας της Ελένης, ο οποίος επέστρεψε στο χωριό με τη σύζυγό του, αφού ο πατέρας του δεν του επέτρεψε να παντρευτεί τη μεγάλη του αγάπη.

Τον ρόλο ενσαρκώνει ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίδι, ένα χωριό που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων ενώ έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, το τριπλούν και το βάδην.

Το 2002 κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στα 10 χλμ. βάδην. Στο παρελθόν εργάστηκε ως σερβιτόρος, σε τηλεφωνικό κέντρο ακόμη και σε οικοδομή.

Σε ηλικία 23 ετών σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και αργότερα πήρε μέρος στις σειρές  "Δικαίωση" και στο "Ου φονεύσεις" του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Παράλληλα, έχει ενσαρκώσει τον Ιπόλλυτο στην Επίδαυρο και έχει πάρει μέρος σε σπουδαίες παραστάσεις όπως η Νϊκη, στο «Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search