LIFE STYLE

LIFE STYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γέννησε η παρουσιάστρια!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, σήμερα, 2 Ιουλίου.

Εκείνη και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον Βλάσση, τον Ιανουάριο του 2023.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή «Happy Day», είχε δηλώσει: «Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος. Αγωνία και ανυπομονησία έχω. Ο γιος μου ξέρει ότι μέσα στην κοιλίτσα είναι μωρό, τη φιλάει, τη χαϊδεύει, αλλά μέχρι εκεί, δε ξέρω τι περιμένει γιατί είναι μωράκι κι αυτός, είναι ούτε 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη αυτή τη φορά, μέχρι το τέλος».

Σε άλλες δηλώσεις της στο Mega Καλημέρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε δηλώσει ότι αυτή η εγκυμοσύνη ήταν διαφορετική από την πρώτη. Για την περίοδο που διένυε, η παρουσιάστρια σχολίασε πιο συγκεκριμένα: «Είναι τελείως διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη, γιατί έχω και ένα μωρό πολύ μικρό. Ο γιος μου δεν είναι ούτε 15 μηνών, περπατάει, εξερευνά τον κόσμο».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαστε μια χώρα δυνατότητων και εκκρεμοτήτων. Είναι σημαντικό να αρχίσουμε να λύνουμε θέματα. Όλη η συζήτηση για την Τεχνητή Νοημοσύνη γίνεται για το πώς θα γίνει καλύτερα η δο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice», της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας, θα παρουσιάσει στις 5 Ιουλίου 2024 κα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες διατυπώνονται σοβαρές υπόνοιες για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρή . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αφορά τις περιοχές της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας. Συνολικά 86  κλήσεις έλαβε σήμερα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω εκδήλωσης ισχυρών βροχοπ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον Πρόεδρο Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννη Μασούτη έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 24%, ζητώντα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών, που έπληξαν το Δήμο Ερυμάνθου και ιδιαίτερα την ημιορεινή περιοχή στο χωριό Κάλφα Αχαΐας και των όμορων οικισμών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης κρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανή εξετράπη της πορείας της στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του nafpaktianews.gr ο αναβάτης τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα προσωπικό της Γέφυρας καθώς και
Image
Image

Search