LIFE STYLE

LIFE STYLE

Δέσποινα Βανδή: «Ο στόχος δεν είναι ο γάμος αλλά η ευτυχία, στα 50 μου το κατάλαβα»

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμου στο YouTube και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Η τραγουδίστρια έκανε μία αναδρομή στην προσωπική της ζωή, λέγοντας πως είχε χάσει τον εαυτό της, δεν τον φρόντιζε και δεν υπήρχε και ο χρόνος να σκεφτεί.

Βαραίνεις όταν δεν περνάς καλά

«Είχα βαρύνει με έναν τρόπο τώρα που κοιτάζω πίσω. Μάλλον τη δεκαετία 40 – 50. Βαραίνεις όταν δεν περνάς καλά, σε όποια δεκαετία κι αν είσαι. Δεν σημαίνει ότι γίνεσαι κακή μάνα γιατί κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Εγώ δεν επέτρεπα να κάνω πράγματα για εμένα.

Ήμουν για τα παιδιά μου

«Ο εαυτός μου ήταν τέρμα. Δεν είναι καλό αυτό! Ναι είναι καλό γιατί μεγάλωσα δύο παιδιά που έχουν αυτοεκτίμηση, στέκονται στα πόδια τους. Αλλά δεν είναι κακό να δίνεις και χρόνο στον εαυτό σου, να τον προσέχεις, να τον φροντίζεις. Εγώ τον είχα χάσει τον εαυτό μου, δεν με φρόντιζα. Δεν υπήρχε και ο χρόνος να σκεφτώ», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Και συνέχισε: «Για τον εαυτό μου ήρθε η ώρα στα 50 μου. Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει ή τουλάχιστον που συνέβη σε εμένα είναι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά με τα οποία μεγάλωσες και με έναν τρόπο σου τα φύτεψαν χωρίς να το καταλάβεις, ακόμη κι από τα παραμύθια».

Η μεγαλύτερη αξία στη ζωή δεν είναι η αγάπη, αλλά ο σεβασμός

 

«Στο όνομα της αγάπης έχουν γίνει… Στο όνομα της αγάπης σφάζουμε τον άλλον, στο όνομα της αγάπης δέρνουμε. Ο σεβασμός είναι η μεγαλύτερη αξία. Αυτή είναι η μαγκιά! Αν μπορείς να τον σεβαστείς αυτό σημαίνει ότι τον αγαπάς και βαθιά. Αν δεν υπάρχει και ο σεβασμός όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα», κατέληξε η Δέσποινα Βανδή.

https://www.in.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένας 59χρονος αυτοπυροβολήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στην Ρουπακιά Ερυμάνθου και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου και διασωληνώθηκε. Ο  59χρονος φ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκύκλιο προς τις τοπικές διευθύνσεις της Ανεξάρτητης Αρχής της Επιθεώρησης Εργασίας εξέδωσε ο διοικητής, Γιώργο Τσιλιβάκης, ενόψει της πλήρους εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασί . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παράταση της προθεσμίας για τους καθαρισμούς οικοπέδων –και την υποβολή των σχετικών δηλώσεων στην πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτό το σκοπό- αναμένεται να λειτουργήσει ω . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις αρχές της Γερμανίας για διακεκριμένη κλοπή που είχε κάνει σε ένα σπίτι διώκεται ένας Έλληνας ο οποίος είχε καταφύγει σε έναν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Υψηλός είναι και σήμερα Δευτέρα, 1η Ιουλίου ο κινδυνος εκδήλωση πυρκαγιάς στη Δυτ. Ελλάδα.   Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία, βρίσκοντ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι η επιλογή κατάθεσης Ηλεκτρονικού Αιτήματος Σύνδεσης Αποχέτευσης, είναι πλέον εφικτή και σε λειτουργία από τις 10 Ιουνίου. Η παραπάνω εφαρμογή εντάχθηκε στα πλαίσια της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Π.Ε. Πάτρας (πρώην Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Πάτρας) στις 28-6-2024 συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ., που  προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της
Image
Image

Search