LIFE STYLE

LIFE STYLE

Μαρία Αντωνά για την προσωπική της ζωή: Θέλω να προστατεύσω λιγάκι αυτή την ευτυχία μου, αυτό που μου συμβαίνει

Η Μαρία Αντωνά μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα στοιχεία εκείνα, που θα ήθελε να έχει ο άντρας που είναι δίπλα της.

Η δημοσιογράφος μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» κι αρχικά, μίλησε για την καθημερινότητά της και τη ζωή της μετά το Survivor.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με απασχολεί κάτι έντονα. Ίσως να έχει να κάνει με όλες αυτές τις αλλαγές που έζησα. Έφυγα από το σπίτι μου, βρέθηκα να κοιμάμαι στα σανίδια μιας καλύβας στη ζούγκλα. Γύρισα και μετά από λίγο, πήγα σε ένα άλλο σπίτι. Αυτό μου έφερε μια αναστάτωση, γιατί είμαι πολύ σταθερός χαρακτήρας κι όλα αυτά έγιναν πολύ γρήγορα. Είναι τέτοια η ενέργειά μου αυτή την εποχή, που νιώθω ότι ο ύπνος είναι χάσιμο χρόνου. Έβαλα πάλι στο πρόγραμμά μου πράγματα που έκανα παλιότερα, όπως το να παίζω μουσική. Είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενη, νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική της ζωή και εξέφρασε τη χαρά της. «Δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ότι περνάω πάρα πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στη ζωή μου που με κάνουν ευτυχισμένη. Ίσως να θέλω να προστατεύσω λιγάκι αυτή την ευτυχία μου, αυτό που μου συμβαίνει και έτσι όπως έχει έρθει», εξήγησε.

Όσο για το στοιχείο εκείνο που θα ήθελε να έχει ο άνδρας που είναι δίπλα της, ανέφερε: «Το χιούμορ. Με ελκύει ο ρομαντισμός και ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει, γιατί δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται για σένα».

Τέλος, αποκάλυψε ποιο είναι το χαρακτηριστικό που θα την έδιωχνε από μια σχέση. «Το ψέμα και η έλλειψη σεβασμού. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να συνυπάρχει με κάποιον που δεν με σέβεται. Είτε είναι σε ερωτικό, είτε σε φιλικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

protothema.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία και πολλαπλούς κινδύνους αντιμετωπίζουν καθημερινά χιλιάδες νησιώτες και επισκέπτες με αναπηρία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και δεν είναι μόνο η έλλειψη προ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (30.06.2024) στη Λαμία και συγκεκριμένα στο δρόμο προς Δομοκό στο ύψος της Καμηλόβρυσης. H φωτιά ξέσπασε γύρω . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωσε πριν από λίγο την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Δούκας. Εκλογή ηγεσίας στις 6 και 13 Οκτωβρίου πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ. Παράλ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γερουλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας πρωτοπόρος του εθελοντικού κινήματος της περιοχής μας και ιδιαίτερα του τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της γειτονικής μας Εθελοντικής Ομάδας "Η
Image
Image

Search