LIFE STYLE

LIFE STYLE

Λύτρας: Αντιδράσεις στην εκπομπή της Κουτσελίνη και στα social media γιατί είπε πως «πλήττεται η καριέρα του»

Αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής της αλλά συνεπακόλουθα και στα social media προκάλεσε η Ζήνα Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή της, «Αλήθειες με τη Ζήνα», το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου, εξέφρασε την άποψη ότι η καριέρα του Απόστολου Λύτρα πλήττεται από το περιστατικό, προκαλώντας ένταση στην εκπομπή και σχόλια εναντίον της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απευθυνόμενη στο πάνελ της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη ρώτησε: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;».

Αμέσως μετά τη συγκεκριμένη ερώτηση, δημιουργήθηκε ένταση στο πλατό, με τον Δημήτρη Μαρέδη να τονίζει: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

Η ίδια αναφέρθηκε στις καταγγελίες της πρώην συζύγου του Λύτρα, οι οποίες δεν προχώρησαν, και εξήγησε πως η αλήθεια για το τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι δεν είναι πάντα γνωστή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η κυρία Κουτσελίνη έχασε την ψυχραιμία της και χτύπησε το χέρι της στο τραπέζι, αναφέροντας προσωπικές εμπειρίες από την οικογένειά της για να ενισχύσει το επιχείρημά της.

Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ της Ζήνας Κουτσελίνης και του Δημήτρη Μαρέδη:

Ζήνα Κουτσελίνη: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτή τη στιγμή πλήττεται; Φαντάζομαι;».

Δημήτρης Μαρέδης: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

Ζ.Κ: Μα λες τις εξελίξεις παρακάτω ρε Δημήτρη.

Δ.Μ: Ένας άνθρωπος που σηκώνει το χέρι του σε έναν άνθρωπο, γυναίκα ή άντρα είναι καταδικαστέος, δεν με νοιάζει η καριέρα του δεν με νοιάζει να καταστραφεί η καριέρα κανενός.

Ζ.Κ: Τώρα εσείς κάνετε λαϊκισμό;

Δ.Μ: Όχι, λέμε την αλήθεια όπως και εσύ. Εσένα σε νοιάζει η καριέρα του Λύτρα;

Ζ.Κ: Ε ποια είναι η αλήθεια; Εμένα με νοιάζει η καριέρα του Λύτρα ή με νοιάζει η δική μου; Λοιπόν, αλλά σας παρακαλώ πολύ ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει σε αυτό το σπίτι;

Δ.Κ: Πώς δεν ξέρουμε, να τι συμβαίνει.

Ζ.Κ: Το ξέρεις;

Δ.Κ: Να το, το ομολόγησε.

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε εκνευρισμένη και χτυπώντας το χέρι της στο τραπέζι:

Ζ.Κ: Ξέρεις αν έχει ξανακακοποιηθεί αυτή η γυναίκα; Σήκω και πες το.

Δ.Μ: Αυτό δεν το ξέρω

Ζ.Κ: Ακούς λοιπόν αυτό που έχει πει δημόσια ο Απόστολος ότι δεν την έχει ξανακακοποιήσει.

Δ. Μ: Αυτό κρίνω

Ζ.Κ: Και ο πατέρας μου την έδερνε μέρα παρά μέρα, μια φορά έφτασε στην αστυνομία, άρα λοιπόν; Τι μου λες εδώ πέρα. Για ποιον λαϊκισμό μιλάμε εδώ;

Δ.Μ: Δεν μίλησα εγώ για λαϊκισμό με συγχωρείς.

Ζ.Κ: Μίλησες γιατί είπες "δεν με νοιάζει η καριέρα". Και ποιον νοιάζει; Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι αυτό.

Δ.Μ: Εντάξει δεν τον κατέστρεψε κανένας άλλος.

Ζ.Κ: Να μην γινόμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε το κακό του άλλου, γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι. Αν μιλήσει και η Σοφία μίλησε και ο Απόστολος και έχουν πει την αλήθεια, τότε θα ξέρουμε. Εμείς στο αστυνομικό τμήμα με τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου φτάσαμε μια φορά. Και όντας κωλόφ@ρδος είχε απόπλου απαγορευτικό. Και πήγε η μάνα μου και απέσυρε εκείνα τα χρόνια. Κάθε μέρα με πρησμένο το μάτι, άρα μη μου λες εμένα.

Δ.Μ: Δεν ψέγω εσένα.

Ζ.Κ: Ρε Δημήτρη το έκανες όλο αυτό, τη στιγμή που εγώ προσπαθούσα να ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου, αυτό σου λέω. Δεν το είπα για τον άνθρωπο, είπα ότι αυτή τη στιγμή, ότι όλο αυτό το κομμάτι είναι τελειωμένο. Δεν μίλησε κανείς γιατί όλο αυτό κάνουμε μια κουβέντα γιατί καταστρέφεται νια καριέρα, πρώτον εγώ πριν είπα για το παιδί. Και όλοι περιμένανε ότι δεν θα ασχοληθούμε με το θέμα γιατί έχουμε φιλική σχέση.

Δ.Μ: Γιατί, έχεις μασήσει εσύ τα λόγια σου ποτέ, ποιος το λέει αυτό;

Ζ.Κ: Όλοι. Είναι ντροπή να πιστεύει κανείς για μένα ότι θα κάλυπτα έναν άνθρωπο που είναι κακοποιητής. Όταν αυτό το ξύλο στη ζωή μου ακόμα με πονάει.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις της παρουσιάστριας, προκάλεσαν αρνητικά σχόλια στο Twitter, με πολλούς να αναφέρουν πως η Ζήνα Κουτσελίνη προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Απόστολο Λύτρα, επειδή είναι φίλοι.

protothema.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Σλοβακίας με τη Ρουμανία στη Φρανκφούρτη, το οποίο βόλεψε και τους δύο σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο άλλο ματς. Οι Σλοβάκοι πήραν κεφ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η σύγκρουση στην Στουτγκάρδη δεν βρήκε νικήτρια καθώς έμεινε στο 0-0, όμως είχε μία ομάδα να χαμογελάει και μία να κλαίει. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει το Βέλγιο, αφού στην τετραπλή . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 35χρονου Αλβανού κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού και ο τραυματισμός με μαχαίρι του 45χρονου Κοσοβάρου συγκρατούμενου του. Δράστης είναι ένας ι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει για πρώτη φορά τον Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «UPatras Stars» με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών των φοιτητών τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει για πρώτη φορά τον Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «UPatras Stars» με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών των φοιτητών του. Ο διαγωνισμός,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες απο τεχνικούς πραγματογνώμονες, για τα αίτια το τραγικού εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε εργοτάξιο παραγωγής ασφαλτομίγματος στην περιοχή Λ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεπέρασε τους 39 °C η θερμοκρασία στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά την Τετάρτη 26/06/2024, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στη Σκάλα Μεσσηνίας με 40,9 °C. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτ
Image
Image

Search