LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ευγενία Σαμαρά για τον "Σασμό": Όλα γίνονται όπως έπρεπε να γίνουν

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για το τέλος της σειράς «Σασμός» μετά από τρία χρόνια.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Happy Day», η οποία βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων των τελευταίων επεισοδίων. Στις δηλώσεις της, αναφέρθηκε στον γάμο του χαρακτήρα της με τον εισαγγελέα Χρήστο (σ.σ Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) και έδωσε μερικές πληροφορίες για το φινάλε της σειράς.

Για τον γάμο του χαρακτήρα της, είπε: «Έλα μωρέ τρία χρόνια το περιμέναμε, πώς κάνετε έτσι;».

Και συνέχισε: «Όλα γίνονται όπως έπρεπε να γίνουν. Έπρεπε κάπου να βρει όχι τον γάμο, να βρει την αγάπη κι έναν άνθρωπο που θα ταιριάζουν και θα επικοινωνούν, και τον βρήκε».

Όπως ανέφερε μάλιστα η οικογένεια Σταματάκη δεν είναι στο γλέντι του γάμου λόγω του δικαστηρίου της Βασιλικής που εκκρεμεί.

Η ηθοποιός μάλιστα με αφορμή την υιοθεσία του παιδιού της Θοδώρας, αποκάλυψε πως θα υπάρχει αίσιο τέλος στον «Σασμό»: «Ο Σασμός θα κλείσει με τους περισσότερους να είναι ευτυχισμένους, οπότε η Θοδώρα νομίζω είναι ένα από αυτούς τους χαρακτήρες».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Σλοβακίας με τη Ρουμανία στη Φρανκφούρτη, το οποίο βόλεψε και τους δύο σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο άλλο ματς. Οι Σλοβάκοι πήραν κεφ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η σύγκρουση στην Στουτγκάρδη δεν βρήκε νικήτρια καθώς έμεινε στο 0-0, όμως είχε μία ομάδα να χαμογελάει και μία να κλαίει. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει το Βέλγιο, αφού στην τετραπλή . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 35χρονου Αλβανού κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού και ο τραυματισμός με μαχαίρι του 45χρονου Κοσοβάρου συγκρατούμενου του. Δράστης είναι ένας ι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει για πρώτη φορά τον Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «UPatras Stars» με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών των φοιτητών τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει για πρώτη φορά τον Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «UPatras Stars» με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών των φοιτητών του. Ο διαγωνισμός,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες απο τεχνικούς πραγματογνώμονες, για τα αίτια το τραγικού εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε εργοτάξιο παραγωγής ασφαλτομίγματος στην περιοχή Λ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεπέρασε τους 39 °C η θερμοκρασία στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά την Τετάρτη 26/06/2024, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στη Σκάλα Μεσσηνίας με 40,9 °C. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτ
Image
Image

Search