LIFE STYLE

LIFE STYLE

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Έφερε τη χαρά που έλειπε από τη ζωή μου»

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα παιδιά της.

“Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι εδώ, νιώθει, αισθάνεται, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και ο Βασίλης την έφερε μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί”, είπε η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη και συνέχισε:

“Δεν γνωρίζω αν τα media έχουν κανιβαλίσει τη σχέση μας, δεν παρακολουθώ εκπομπές στον βαθμό που νομίζετε. Όταν διαβάσεις κάτι ή δεις, μπορεί να σε επηρεάσει. Επιλέγω να μην ακούω όσα λέγονται για εμάς για να μην επηρεάζομαι. Εγώ το περίμενα ότι θα μας σχολιάσουν και τον προετοίμαζα. Τον ρωτούσα αν είναι σίγουρος ότι θα αντέξει. Είναι άνθρωπος συνειδητοποιημένος με μια υπέροχη φιλοσοφία ζωής. Δεν τον αγγίζουν όσα λέγονται. Θα ήθελα να με σκηνοθετήσει κάποια στιγμή. Μπορεί και να συμβεί, όχι άμεσα”.

Για τα παιδιά της η Δέσποινα Βανδή επισήμανε:: «Τα παιδιά μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και με βοήθησαν να δω και να εκτιμήσω διαφορετικά τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι μόνη μου μεγάλωσα τα παιδιά, με στερήσεις και κούραση, σήμερα τα βλέπω να πατούν στα πόδια τους, να έχουν αξίες».

instyle.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άμεση ανάγκη για παράταση στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας που ξεκινά την 1η Ιουλίου 2024 υπογραμμίζει σε επιστολή που έστειλε προς την υπουργό Εργασίας και Κοινωνική . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ: Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργα . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι έξι ηγέτες της ΕΕ που διαπραγματεύονται τις κορυφαίες θέσεις εργασίας του μπλοκ συμφώνησαν ότι η Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Πορτογάλος Αντόνιο Κόστα και η Εσθονή Κάγ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή οδηγούνται, μετά τις απολογίες τους στον 35ο ανακριτή, οι πέντε κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από έρευνες της Αστυνομίας με αφορμή την καταγγελία για την ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου στη «Μικρή Περιμετρική» της Πάτρας, παρακολούθησε από κοντά ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων ΠΔΕ Βασίλης Γιαννόπουλος, όπου και ενημερώθηκε για τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά στη Ναυπακτία. Στο μεταξύ μηνύματα στέλνονται από το 112  για εκκενώσεις οικισμών. Επίσης, στο πλαίσιο κατάσβεσης της ίδιας φωτιάς, παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα με Can
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή θα καταθέσει, αύριο (Τετάρτη 26/6) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, ψήφισμα ζητώντας να παραχωρηθεί στον
Image
Image

Search