LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ακύρωσε τη συναυλία του στη Γαλλία μετά από πρόβλημα με τη φωνή του

Ακυρώθηκε η συναυλία του θρυλικού Μπρους Σπρίνγκστιν η οποία είχε προγραμματιστεί για χθες το βράδυ (25.05.2024) στη Μασσαλία της Γαλλίας.

Ο Αμερικανός θρύλος της ροκ στην ευρωπαϊκή του περιοδεία του, κάνει μοναδικές εμφανίσεις σε όσα μέρη επισκέπτεται χαρίζοντας στους θαυμαστές του ανεπανάληπτες εμπειρίες. Αυτή τη φορά, οι φανς που θα απολάμβαναν τον Μπρους Σπρίνγκστιν live, μένουν «παραπεσμένοι» μετά την αναβολή της συναυλίας του στη Μασσαλία. 

«Λόγω προβλημάτων στη φωνή και κατόπιν ιατρικής εντολής, ο Μπρους Σπρίνγκστιν δεν μπορεί να τραγουδήσει και να ανέβει στη σκηνή απόψε. Η σημερινή συναυλία που είχε προγραμματιστεί στο Orange Vélodrome στη Μασσαλία δυστυχώς αναβάλλεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία», ανέφερε ο παραγωγός της συναυλίας, Ζεραρ Ντρουό, στο Χ, (πρώην Twitter).

Τα εισιτήρια της συναυλίας θα ισχύουν για την νέα ημερομηνία της συναυλίας, που δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να λάβουν αποζημίωση για το εισιτήριο που αγόρασαν.

Σύμφωνα με εικόνες της τοπικής εφημερίδας La Provence, πολλοί θαυμαστές του τραγουδιστή είχαν ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνονται γύρω από το χώρο της συναυλίας, χωρητικότητας 60.000 θέσεων, λίγες ώρες πριν από το σόου που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20:30, τοπική ώρα.

Ο 74χρονος θρύλος της ροκ είχε ανακοινώσει την αναβολή για το 2024 των συναυλιών του που είχαν προγραμματιστεί στις ΗΠΑ για να «αναρρώσει από γαστρικό έλκος».

«Λόγω φωνητικών ζητημάτων και υπό την καθοδήγηση του γιατρού, η συναυλία του Bruce Springsteen και των E Street Band απόψε στο Orange Vélodrome στη Μασσαλία αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας κρατάμε ενήμερους για τη νέα ημερομηνία πολύ σύντομα. Τα εισιτήρια επίδειξης θα ισχύουν για τη νέα ημερομηνία και, για όσους θέλουν, θα δικαιούνται επιστροφή στο σημείο αγοράς», έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram.

https://www.newsit.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στην αποδοχή της πράξη του, δηλώνοντας μεταμέλεια και ζητώντας συγνώμη, αναμένεται να προχωρήσει ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο της ανακρίτριας . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αυλαία στις Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ  που εξετάστηκαν στα τελευταία μαθήματα Ειδικότητας. Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ” . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις φυλακές Γρεβενών αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής. Ο στυγνός δολοφόνος βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας κάτω από δρακόντε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε τη μάχη με δύσκολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε, αποφάσισε να προτείνει στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της
Image
Image

Search