LIFE STYLE

LIFE STYLE

Κώστας Καραφώτης: Παντρεύεται την Κυριακή - Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγός του

O Κώστας Καραφώτης ετοιμάζεται να παντρευτεί αύριο τη σύντροφό του, Κάτια Μάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει τον γάμο του, την Κυριακή 26 Μαΐου, στο Κολωνάκι.

Ο γνωστός τραγουδιστής κρατούσε εδώ και αρκετά χρόνια την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2022 κι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση λίγους μήνες αργότερα. Την ίδια περίοδο, ο Κώστας Καραφώτης είχε επιβεβαιώσει τη σχέση τους στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είναι πολύ χαρούμενος με τη σύντροφό του και πολύ ευτυχισμένος.

Η Κάτια-Νανά Μάνου, είναι ιδιοκτήτρια σχολής χορού στα Τρίκαλα, από όπου και κατάγεται τόσο η ίδια, όσο κι ο τραγουδιστής, ενώ έχει κι εκείνη καλλιτεχνική φλέβα. Αγαπά τη ζωγραφική και συχνά μάλιστα, δημοσιεύει τις δημιουργίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ πέρα από τον χορό, ασχολείται επαγγελματικά και με το πιλάτες.

protothema.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι 32 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στ . . .
LIFE STYLE

Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που ανάρτησε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (16.06.2024) στα social media ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Ο Δημήτρης . . .
LIFE STYLE

Για τον πατέρα Αντώνιο μίλησε μεταξύ άλλων ο Πάνος Μουζουράκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Χαμογέλα και Πάλι». Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης για τον πατέρα . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα εβδομάδας 17 - 23 Ιουνίου    Συνεχίζεται         η έκθεση ζωγραφικής του Παναγιώτη Σταθόπουλου                             Δευτέρα 17          Συναυλία μαθητών του Ωδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε, αποφάσισε να προτείνει στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Κώστας Σβόλης, σε δήλωση του τονίζει:   Η ψυχική υγεία και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν ένα από τα θέματα που αναπτύχθηκαν στο Πανελλή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιου Δήμου Δυτικής Αχαΐας εξέδωσε ψήφισμα για την απώλεια του Διονύση Γκοτσούλια. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, μετά την αναγγελία του θανάτου του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΚΟΤΣΟ
Image
Image

Search